Dagboka mandag 3. mars 2014

En viktig seier i hockeyen og en seier i Spania for fotballgutta, det er fasiten denne første helga i mars. Mens fotballsesongen nærmer seg, spilles årets foreløpig viktigste kamp, selve seriefinalen mot Stavanger i morgen på Jordal Amfi, tirsdag 4. mars kl. 19.00. Hockeygutta klare for seriefinale Hockeysesongen har vært litt berg og dalbane. Etter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 3. mars 2014»

En viktig seier i hockeyen og en seier i Spania for fotballgutta, det er fasiten denne første helga i mars. Mens fotballsesongen nærmer seg, spilles årets foreløpig viktigste kamp, selve seriefinalen mot Stavanger i morgen på Jordal Amfi, tirsdag 4. mars kl. 19.00.

Hockeygutta klare for seriefinale

Hockeysesongen har vært litt berg og dalbane. Etter å ha ledet relativt suverent måtte vi ta poeng mot Frisk i går for å spille om seriegullet hjemme mot Stavanger Oilers i morgen. Frisk startet best og ledet 1-0, men våre gutter er en klasse, eller tre, bedre enn Frisk og vant til slutt 3-1. Gullhjelminnehaver Morten Ask putta to mål, mens det siste ble satt av Brendan Brooks. Nå har gutta dagen i dag og ladde på før dem skal i ilden i morra. Hvilken kamp det vil bli! Stavanger har 101 poeng, Vålerenga har 100. Billetter får du på bilettservice.no.

 

Snudde og vant mot HamKam

Vålerenga skremte både de fremmøtte og dagboka med en svak første omgang på La Manga. Bønda gikk opp i 2-0 og det var vanskelig å se noe lys i tunellen. Ghayaz Zahid sto for en lykkepille 5 minutter før pause og skrudde et frispark i krysset fra 20 meter. Lykken knyttet seg mer til resultatet enn til spillet og det var fortjent at HamKam ledet til pause. På den annen side starta Vålerenga med kyllingrekka i første omgang, Rekdal lar nemlig hele 6 unggutter starte kampen.

I andre omgang setter Rekdal inn litt mer rutine og da tar vi straks over kampen. Joachim Thomassen slår et innlegg HamKam beiner i eget mål, mens Simon Larsen igjen skårer på hodet i en treningskamp.  HamKam som har hatt en flott «vintersesong» taper fortjent etter å ha blitt herja med i andre omgang.  HamKam har spilt uavgjort mot Sogndal og Mjøndalen og slo Ull-Kisa 1-0.

 

Riki Alba lekte med Hammarby

Endelig later det til at det skal løsne litt for unggutten Riki Alba. En spiller som i ung alder markerte seg på Skeid og som mange hadde skyhøye forventninger til da 95-spilleren kom til Vålerenga. Mot Hammarby Junior skåret Alba 3 av de 4 måla til Vålerenga da vi slo svenskene 4-1. Det er bare å krysse fingra og ønske lykke til utover i sesongen, Alba er i hvert fall fortsatt et svært spennende navn.

 

Vålerenga i dag

I dag gjelder det å rense strupen og kjøpe billetter til seriefinalen i hockey. Det å starte året med seriegull er faktisk stolt gammal tradisjon i Vålerenga.

Legg igjen en kommentar