Dagboka onsdag 26. februar 2014

Onsdagstrallaalalala. Ikke helt, men godt nytt fra Jordal – og Valle. Skuring av Rosenborg Enhver med hjertet i Vål’enga liker’e når Rosenborg får maling. Det gjorde dem i går. Anført av GET-ligaems beste bæck i Stefan Espeland, herja VIF med bartebarna. Det endte til slutt 4-1, og det er helt greit. Det som ikke er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. februar 2014»

Onsdagstrallaalalala. Ikke helt, men godt nytt fra Jordal – og Valle.

Skuring av Rosenborg

Enhver med hjertet i Vål’enga liker’e når Rosenborg får maling. Det gjorde dem i går. Anført av GET-ligaems beste bæck i Stefan Espeland, herja VIF med bartebarna. Det endte til slutt 4-1, og det er helt greit.

Det som ikke er greit er at den ene McNamara-barten forsøkte å drepe Alexander Bonsaksen. Dagboka liker Bonsaksen, og krysser fingra for en streng utestengelse. Makan til drittsekk som kødder med OL-gutten vår.

I morgen er det Sparta. Seier mot laget fra byen der dem blør hamburgerdressing er ekstremt viktig i innspurten. Og det er den tøffeste kampen av «de fem siste» ved siden av matchen mot Oi-Lars tirsdag.

Dit prøver Vertshusbussen seg til, men trenger en gjeng til for å få kjørt. Det må etter det dagboka erfarer være omlag 20 stykker til som sender melding til Nina, på tlf 94169567, før klokka tre. Ellers blir det avlyst.

Sesongkortsalg over all forventning

I fotballavdelingen til vår kjære klubb har ikke seriespillet begynt riktig enda. Men, sesongkortsalget starta for lenge siden. Etter vervekampanje, litt frem og tilbake og til sist prisdumping, ligger man nå på i underkant av hundre færre solgte kort, enn på samme tid i fjor. Det må man si er et godt salg!

Etter en katastrofesesong i fjor, og en sammenhengende tristesse siden 2007, har man altså lagt seg omtrent på det samme nivået. Da mister man forhåpentligvis ikke enda flere tilskuere, og kan sette igan arbeidet med å skaffe noen fler. Det er godt nytt.

Tar man læring av det man har gjort feil de siste fem-seks års burde det være lys i enden av tunnelen, også.

Vålerenga i dag

Hvem vant OL-gull på 1800-meter baklengs i 1972? Sportsquiz på Bohemen, der altså.

Legg igjen en kommentar