Dagboka tirsdag 25. februar 2014

Vi er fortsatt i fotballens sesongoppkjøring noe som betyr at dagens dagbok er stinn av trening, men fortsatt har noen lette pasninger i seg. Det blir litt hockey og vi ser på Klansropets fremtid. Først så tar vi litt fotball Vi vil bare minne om at fotballsesongen snart ruller igang. Vålerenga begynner borte mot Molde … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. februar 2014»

Vi er fortsatt i fotballens sesongoppkjøring noe som betyr at dagens dagbok er stinn av trening, men fortsatt har noen lette pasninger i seg. Det blir litt hockey og vi ser på Klansropets fremtid.

Først så tar vi litt fotball

Vi vil bare minne om at fotballsesongen snart ruller igang. Vålerenga begynner borte mot Molde om 32 dager (inklusiv kampdagen), og der håper vi selvfølgelig at flest mulig har tatt turen. Hvor gøy hadde det ikke vært å jekke ned superegoene i de døde rosers by?

Klansropets fremtid

Klanen.no la ut en melding om Klansropets fremtid. Blekka har fått stadig færre bidrag, og det har blitt lengre og lengre mellom hver gang det dumper ned i postkassa. Klanen skriver følgende:

Klanens styre vil derfor i sitt budsjettforslag for 2014 legge opp til at det kun vil komme ett nummer av Klansropet i løpet av året. Hvis det i forbindelse med årsmøtet kommer opp et troverdig alternativ for videre drift er styret svært fornøyd med det. Hvis ikke, har nåværende redaksjon sagt seg villige til å gi ut et nummer til i løpet av første halvår.

Dette er noe vi er helt enig i. Som alle store mediebedrifter blir også Klanen tvunget til å gjøre endringer. Internett har visstnok kommet for å bli, og det tar Klanen nå til etterretning. Joda, det er veldig fint med Klansropet når man sitter på potta – men det er enda finere at vi får et bedre økonomisk alternativ og mer aktuelt stoff. Dessuten så leser du VG eller Dagbladet eller noe annet griseri på smarttelefonen din uansett.

Om du er helt uenig med Klanen og mener at man bør legge masse penger og energi i trykking, så oppfordrer vi deg til å si det på årsmøtet. Det er 6. mars og du må ha betalt kontigenten før den tid.

Ishåkkei!

Vålerenga Håkkei fortsetter sin ferd mot seriegull i dag. Jordal Amfi er åstedet og Rosenborg er slaktofferet. Det er, tro det eller ei, nest siste seriekamp på hjemmeis denne sesongen. Møt opp, syng deg hes og tenk på hvor gøy det er med et lag som banker Rosenborg i serien. Kampstart er 18:30.

Legg igjen en kommentar