Dagboka fredag 21. februar 2014

Vålerenga er tilbake. Fra Tyrkia. Men siden vi ikke har så mye å si om det bruker vi heller tid på gutta som var hos oss og som vi savner. Eller ikke. Dagboka er egentlig litt frekk i dag. Men ikke så frekk som buksene til curlinglandslaget. La oss snakke om fortiden Det er jo … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. februar 2014»

Vålerenga er tilbake. Fra Tyrkia. Men siden vi ikke har så mye å si om det bruker vi heller tid på gutta som var hos oss og som vi savner. Eller ikke. Dagboka er egentlig litt frekk i dag. Men ikke så frekk som buksene til curlinglandslaget.

La oss snakke om fortiden

Det er jo noen Vålerengaspillere fra de nære sesonger som er på andre lag. Og siden det ikke er sååå mye å si om vårt lag kan vi jo oppsummere litt om hva som skjer med dem.

Først er det Fellah. Han er i Esbjerg, og nå får han også spille, sist i Europa ligaen mot Fiorentina, melder Nettavisen. Vi kan jo håper Mohammed er like god i Esbjerg som han var i Vålerenga, og at han viser like mye hjerte for klubben sin så han fort får kontrakt i Fiorentina.

En som vekker langt mer varme følelser hos denne skribenten er Bojan. Sarpingene er fryktelig glade for å ha han, (fått noen meldinger fra bekjente fra landet), han har goalla i alle treningskampene deres (hører vi) og han tar obligatoriske norsktimer i jakten på et norsk pass, forteller Sarpsborg Arbeiderblad. Dagboka savner han allerede, og lurer på om vi kunne fått se han på banen for Norge en gang. Verdens beste serber, Dagboka ønsker deg lykke til videre.

Kamer Qaka er muligvis på vei fra Raufoss til Hønefoss, sier Hadelands blad. Fra Ræv til Høne er jo helt klart et stort skritt frem (eller en skrukkelengde).

Så øker sarkasmen… for real. For Jan Gunnar Solli er på vei til Odd, melder Nettavisen. Solli er en ok type, ikke noe vondt å si der. Men mer moro er det med Odd som har kronerulling i media for å få råd til Solli. Og aller mest moro er det å glede seg til å se hvordan hardcorefansen i Skien skal klare å stave om Judas-bannerne til noe positivt. Dagbokas umiddelbare forslag er «Saduj», navnet på en blind yeti som slår små barn og små skapninger. Spørs om Jan Gunnar digger det?

Så har vi rosinen i pølsa, verdensstjerna Harmeet Singh. Vel framme i Molde konstaterer han følgende til rbnett.no: «Molde er en klubb som har utviklet seg og vokst seg større i flere år. Jeg ser konturene av at det drives litt internasjonalt her.» Akkurat den kommentaren er så komisk i seg selv at vi egentlig ikke trenger si noe. Men det minner jo litt om hun kjerringa som droppa den skikkelige typen for å grave gull blant rikere menn, for så å ende tilbake i bygda som dama til han på Rimi. «Jammen, han har jo ansvar for fruktavdelingen, sånn sett er han jo litt sjef!»

Lykke til a, Harmeet !

Vårt Vålerenga fotball

Gutta er tilbake etter Tyrkia, og de terper på samhandling, forteller Rekdal på klubbens sider. Og på lørdag møter vi Stabæk på «Kadda», (Kadettangen) der borte på oddene… kl 1200.

Kampen streames på dittOslo.no og TV2Sumo, i fall du er redd for kalde nøtter.

Legg igjen en kommentar