Dagboka mandag 24. februar 2014

Det ble seier mot Stabæk for gutta til «der knallharte coach» (forklaring følger). Damene kom under 2-0 mot Kolbotn, men snudde til 3-2 etter pause. Tar du med deg at Vålerengas iskrigere leka med Tønsberg og vant 7-2 borte, ja da er du rimelig oppdatert. «Der Knallharte coach» Rekdal har fortsatt et godt navn i … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. februar 2014»

Det ble seier mot Stabæk for gutta til «der knallharte coach» (forklaring følger). Damene kom under 2-0 mot Kolbotn, men snudde til 3-2 etter pause. Tar du med deg at Vålerengas iskrigere leka med Tønsberg og vant 7-2 borte, ja da er du rimelig oppdatert.

«Der Knallharte coach»

Rekdal har fortsatt et godt navn i Tyskland, der isbading som sesongoppkjøring blir beskrevet som den rene polferd og den hardeste treningsleieren i verden. Ikke rart de folka blei pælma ut av Russland, når det ikke skal mer enn en småfrisk svømmetur til  for å få spalteplass som übertøff i storavisen Bild Zeitung. Hele artikkelen finner du på Bild.de . At Rekdal er Sjef også i Tyskland bør ikke sjokkere noen.

 

Ut med pakket, eller pakke ut?

Vålerenga har alltid satt pakket på plass, nå har endelig pakkeselskapene skjønt tegninga og Wepack sponser Vålerenga i 2014.  På klubbens sider leser jeg mellom linjene at gutta sponser Vålerenga fordi vi er eksperter på å behandle pakk, som er entallsformen for pakker: En pakk, trønderen,  flere pakker, hele Bergen er formene om du slår opp i en urban ordbok. Dagboka håper på pakketurer til bortekampene og som vanlig bare harde pakker til jul!

 

Giancarlo Gonzales har reist til Columbus Crew

Columbus Crew spiller I MLS I USA og vi kan ikke annet enn å ønske Giancarlo lykke til. Sikkert kjipt for Diego Calvo å miste en lagkamerat fra hjemlandet, men bra om det bidrar til å få inn noen spillere til før seriestart. Calvo klarer seg sikkert uansett, dagboka tror 2014 blir hans sesong.

 

Seier mot Stabæk

Vålerenga var i det gavmilde hjørnet mot Stabæk og i tillegg til målet vi slipper inn er forsvarsarbeidet til tider på grensen til det komiske. I andre omgang kommer vi oss og vi vinner fortjent. I tillegg til to mål av Kjartasson og ett av Ghayas Zahid. Tar vi også med at Ghayas bomma på straffe, ja da er ikke 3-1 over kasteballen Stabæk så ille. Rekdal er kledelig  mellomfornøyd på VIF-TV og mener at vi må levere to gode omganger for å vinne i Tippeligaen.

 

Damene med sterk andreomgang

Kolbotn måtte bite i gresset mot damene våre i helga, etter å ha ledet 2-0 til pause satte junioren Johanne Fridlund inn tre mål i andre omgang. Johanne Fridlund og Tina Wulf er to av de ypperste ballbehandlerne vi har i Norge. Det vi har sett og hørt av Fridlund så langt tyder på at talentet vil levere fra dag èn. Vi gleder oss til en ny sesong der målet må være medaljer.

 

Vålerenga i dag

Seier i både fotball og hockey, da er det bare å nyte vinterkvelden. Eventuelt ta bilde av deg selv barbeint i snøen og se om du kommer i bild.de under fanen «verdens tøffeste fottur».

Legg igjen en kommentar