Dagboka torsdag 20. februar 2014

På denne dag for 20 år siden tok Norge sin siste olympiske gullmedalje på 10000 meter skøyter. Nå har sporten tapt all ære og vist sitt sanne ansikt. Skøytesporten egner seg best til mimring, få den vekk fra stadionplanene på Valle en gang for alle. Med OL på hell og vinterferien snart omme, faser vi … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. februar 2014»

På denne dag for 20 år siden tok Norge sin siste olympiske gullmedalje på 10000 meter skøyter. Nå har sporten tapt all ære og vist sitt sanne ansikt. Skøytesporten egner seg best til mimring, få den vekk fra stadionplanene på Valle en gang for alle.

Med OL på hell og vinterferien snart omme, faser vi ut mørketida og ser fram mot seriestart om 36 dager. Det er ikke mye som tyder på at årets første motstander tar sesongen på alvor denne gangen. Stjerner og støtteapparat har flykta til Wales for å hjelpe Cardiff å overleve Championship 2014/15, og midtbanen til Molde er tapt på forhånd etter at dem har hanka inn Singh. Den eneste forsterkningen vi kan se så langt er at Molde har skifta hovedtrener, Solskjær ut, Skullerud inn. Vi kommer sikkert tilbake med mer forhåndsomtale før kampen, like sikkert som at vi tar med oss tre poeng hjem etterpå.

Men før vi kommer så langt må laget øve litt mer. Reka var fornøyd med siste kamp i Tyrkia der Vålerenga spilte uavgjort 1-1 mot et ungarsk topplag. Det var ikke vi, men det var ikke guttas feil, det var katastrofestreaminga til dittOslo som plaga oss. Nå skal dittOslo gjøre det godt igjen og vi får gratis streaming fra Sandvika Stadion, eller Kadettangen om du vil, lørdag.

Se Vålerenga mot Stabæk direkte her

I ventetida anbefaler vi å se opptak av kampen mot Diósgyör:

Sterk kamp av Vålerenga mot toppserielag

 

Skiskytterne er klare for sine fortjente siste ligg i Sotsji mens skøyteløperne har tapt all ære. Ikke en eneste av dem hadde ork til å skli en mil. Når de stakkars kortpusta trikotrunkerne droppa tier’n for medaljejakt på noe så historieløst som lagtempo, kunne ledelsen i det minste hasteinnkalt barnebarnet til Hjallis for å unngå historiens første norgesfrie olympiske milløp. Det eneste denne gjengen kan er å blande seg inn i stadionprosessen vår og sørge for at alt går på raua. Vi regner med at politikerne våkner og ser at skøytehaller er det idretts-Norge trenger minst.

The Tuesday Club

The Tuesday Club involved regular heavy drinking sessions by Arsenal players in the 1990s. These sessions were led by Arsenal captain Tony Adams and usually involved other Arsenal players such as Lee Dixon, Perry Groves and Paul Merson. It became known as the Tuesday Club as the events occurred on Tuesday nights as Arsenal had a day off from training on Wednesdays. Merson wrote that Graham was aware of the sessions but ignored them as the participants always arrived for training on Thursdays. Regular participants of The Tuesday Club also indulged in eating contests during trips to away games.

Wikipedia

Tirsdagsklubben på Valle er ikke tuftet på de samme prinsippene som i Arsenal på 90-tallet. Felles måltid og møter på Valle hver tirsdag er ny rutine for damelaget. Det høres ålreit ut selv om Arsenal-modellen virker morsommere. Tirsdagsklubben har utvilsomt et utviklingspotensiale, men etekonkurranser på borteturer er nok ikke det første som kommer.

Ha en god torsdag!

 

Legg igjen en kommentar