Dagboka onsdag 19. februar 2014

Gudmund Kongshavn har forlenget kontrakten ut 2015. Det er dagbokas viktigste nyhet! Gudmund 4ever Vel, inntil videre har vi forlenget kontrakten med unggutten, hvis eneste feil er dialekta, ut 2015. En smart signering av en keeper som garantert vil levere varene både på og utenfor banen i 15 år til. Historisk sett har Vålerenga vært … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. februar 2014»

Gudmund Kongshavn har forlenget kontrakten ut 2015. Det er dagbokas viktigste nyhet!

Gudmund 4ever

Vel, inntil videre har vi forlenget kontrakten med unggutten, hvis eneste feil er dialekta, ut 2015. En smart signering av en keeper som garantert vil levere varene både på og utenfor banen i 15 år til. Historisk sett har Vålerenga vært velsignet med sterke keepere og dette er en tradisjon unge Kongshavn vil tre inn i. Han er ikke helt på nivå med våre gamle landslagskeepere enda, men det som i dag mangler på stabilitet og feltarbeid kommer nok med erfaringa.  Viktig er det at klubben er aktiv og signerer de unge gutta vi skal bygge laget rundt på et så tidlig tidspunkt som mulig.

 

VIF-TV

Sjekk gladsaken med Berre, DFH og kaptein Grindheim, gutta koseprater med ditt Oslo og du er dømt til å bli litt mer optimistisk av dette, enn av resultatene treningskampene så langt. Fine gutter er det også.

 

OL

Vi taper egentlig hederlig mot Sovjet også, så får vi bare håpe at gutta vender tilbake til norsk liga med en god opplevelse som de tar med tilbake til klubben tross fire strake tap. Det er tross alt ikke alle som får delta i OL, egentlig mest fordi ikke alle har råd til en firerbob..

 

Tomt for både spiker og suppe

Dett var dett i vår verden i dag.

 

Vålerenga i dag

Se litt OL, drekka litt øl og se FC Sotsji, nå må vel snart OL være over så fotball og hockey kan ta over liva våre 100% .

Legg igjen en kommentar