Dagboka tirsdag 18. februar 2014

Som enkelte av Vålerengas iskrigere er også denne dagbokskribenten i utlandet. Avispressene stopper aldri, og siden vi i Vålerenga På Nett er globale aktører så fortsetter vi ufortredent i samme spor. Det som aldri stopper, altså. Treningslandskamper Vålerengas avdeling for fotball har tradisjon for å sende unggutter på landslagsoppdrag og det stopper ikke på tross … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 18. februar 2014»

Som enkelte av Vålerengas iskrigere er også denne dagbokskribenten i utlandet. Avispressene stopper aldri, og siden vi i Vålerenga På Nett er globale aktører så fortsetter vi ufortredent i samme spor. Det som aldri stopper, altså.

Treningslandskamper

Vålerengas avdeling for fotball har tradisjon for å sende unggutter på landslagsoppdrag og det stopper ikke på tross av vinter og sesongoppkjøring. Ivan Tarek Fjellstad Näsberg skulle egentlig til Kypros med Norge G18, men han måtte melde forfall. Istedet henter G18-sjefen Geir Hansen en annen god unggutt: Simen Olafsen. Vi gleder oss, sjovt for unggutta.

Isødet

I Sochi foregår det for tiden en internasjonal idrettsturnering der man blant flere idretter spiller hockey. Vi har, som nevnt mange ganger før, en del Vålerenga-menn med i den turneringa der. Nå går det dessverre ikke like bra på den russiske isen som det gjør på Jordal. Norges lag sliter mot spillere som til vanlig spiller i ligaer som KHL, NHL og SHL. Mange HL-er der altså.

Men! Selv om det ikke er så bra for Norge generelt sett så har Vålerengas iskrigere fått yppa seg litt med spilletid. Stjerneskuddet Sondre Olsen har hittil fått litt over kvarteret (16:06), mens Daniel Sørvik har sklidd seg til 4:43. De to som har fått mest tid er henholdsvis Morten Ask med 40:49 og Alexander Bonsaksen med 50:12. Om du savner en fyr på denne lista så stemmer det godt. Steffen Søberg, kepper, har ikke fått et eneste sekund i ispalassene i Sochi. Det er nok derfor Norge ikke har holdt nullen.

Holde nullen? Sett skikkelige folk i mål.
Holde nullen? Sett skikkelige folk i mål.

 

 

Hockey-moroa er dog ikke over. Allerede i dag skal hockeyfolket spille. Nå står Russland for tur og kampen er kvalik til kvartfinale. De leker ikke turnering der borte i kurbyen. Kampen begynner 16:30 lokal tid i ispalasset Bolsjoi. I norsk tid er det ca 12:30. Tar du en litt sein og lengre lunsj så burde det gå greit.

Vålerenga i dag

Fotballgutta er tilbake fra Tyrkia, og VIF TV har laget en musikkvideo med opptak fra turen. Vi i VPN har ikke sett den ennå, men merker at vi gru-gleder oss.
Kanskje Søberg får istid i dag?

Legg igjen en kommentar