Dagboka mandag 17. februar 2014

I Russland skaper Norge bare frustrasjon og harme mens Vålerenga ikke gjør annet enn å få hjerter til å banke her hjemme. Dagboka gir deg et par seire, gjemmestedet til damene, litt grunn til å flire av tidligere bråkmaker og premiere på det nye introshowet på Jordal. Velkommen til mandag. Juniora slo Godset På lørdag … Fortsett å lese «Dagboka mandag 17. februar 2014»

I Russland skaper Norge bare frustrasjon og harme mens Vålerenga ikke gjør annet enn å få hjerter til å banke her hjemme. Dagboka gir deg et par seire, gjemmestedet til damene, litt grunn til å flire av tidligere bråkmaker og premiere på det nye introshowet på Jordal. Velkommen til mandag.

Juniora slo Godset

På lørdag spilte Vålerengas juniorer mot Strømsgodsets tusseladder. Marcus Nakkim og Niklas Castro sørget for å sette tre mål mens man bare slapp inn et mål. Dermed kunne tusseladdene kjøre tilbake til Drammen med lærdom om hvordan det er å tape 3-1.

Våre juniorer skal spille i kveld også. Holmlia tar banen ned til Valle og er klare for avspark 16:30. Ta deg en tur du og, se hvem som blir våre helter i morgen.

 

Seier for hockeyguttas U20

FriskAsker fikk litt maling. Det gjør vondt å møte Våle´nga. Foto: www.grydis.no
FriskAsker fikk litt maling. Det gjør vondt å møte Våle´nga. Foto: www.grydis.no

 
Mens hockeygutta i Sotsji strever med å få det til spilles det aldersbestemt hockey her hjemme. På lørdag fikk Vålerenga U20 besøk av FriskAsker på Jordal. Kort oppsummert kan det beskrives som «klasseforskjell». Mens Vålerenga stilte med sine talenter er det uklart hva FriskAsker stilte med, foruten grelle drakter. Det hele endte uansett 5-0, noe som gav et ryddig bildet av kampen som helhet.

Du kan se fler bilder fra kampen her.

Dennis Tschudi holdt nullen. Lett når man kan det. Foto: www.grydis.no
Dennis Tschudi holdt nullen. Lett når man kan det. Foto: www.grydis.no

 

Hvor er damene?

Vålerengas damer har i lengre tid levd en sjenert tilværelse på facebook, men nå har de kommet frem i lyset. De har fått en splitter ny og åpen gruppe der alle kan delta. Det synes vi du skal gjøre og, alt du trenger er å klikke her  så er du så nær himmelen som mulig.

 

Hvor er Singh?

Husker du Harmeet Singh, han som var for god for absolutt alt? For god for Vålerenga, for god for Tippeligaen, for god for Norge. Såpass god var han at han ville trene litt med Vålerenga i ferien etter overgangen til Feynoord at han blei kasta av treningsfeltet. Det hjelper nemlig ikke å være best når det du er god til er å ha atale holdninger. Nå er Singh blitt for bra for Feynoord også skal vi tro RBnett. Singh kan forlate Nederland fullstendig gratis og Molde har rukket opp handa og vil ha ham.

Dagboka finner stadig glede i å se virkeligheten innta fotballspillere.

 

Supportere for homofili 

I Russland nøyer dem seg med å kysse hverandre på kinnet og arresterer folk om de går lenger med samme kjønn. I Norge derimot synes vi kølle mot kølle og høne mot høne er helt greit. Tribuneshoppen synes det er såpass greit at de har lagd t-skjorta «Supportere mot homofobi». Denne trøya hentes fra trykken i dag og du bør bestille en. Bare kontakt Mikkel.

Vi håper bare alt har gått greit med produksjonen så det ikke står «Supportere mot homofili».

 

Nytt show på Jordal

Rundt hockeykamper skal det være litt harry, voldsomt og høyt hårfeste. Særlig gjelder dette innmarsj hvor klubbene kappes i å lage rock´n roll. Merkelig hvordan noe funker på en arena vil medføre steining på en annen arena. På lørdag kjørte hockeyen generalprøve på sin nye intro og vi har fått kloa i en bootleg-video. Den ser du her.

Hva synes du?

 

Vålerenga i dag

Bestill t-skjorter fra Tribuneshoppen

Se Vålerenga-Holmlia i Vallhall 16:30

Legg igjen en kommentar