Dagboka fredag 7. februar 2014

I dag handler dagboka om litt mat, litt hockey, litt fotball og litt Rosabloggere versus VPN. Altså om litt av hvert i et vanvittig sammensurium, og i motsatt rekkefølge av det du nettopp leste  Rosabloggere vs VPN (og et visst innslag av Alternative) Denne dagbokskribenten har ikke spesielt mye til overs for såkalte rosabloggere. Det … Fortsett å lese «Dagboka fredag 7. februar 2014»

I dag handler dagboka om litt mat, litt hockey, litt fotball og litt Rosabloggere versus VPN. Altså om litt av hvert i et vanvittig sammensurium, og i motsatt rekkefølge av det du nettopp leste 

Rosabloggere vs VPN (og et visst innslag av Alternative)

Denne dagbokskribenten har ikke spesielt mye til overs for såkalte rosabloggere. Det kan være fordi jeg ikke synes det er spesielt interessant å lese om dagens outfit, dagens sminke, dagens drit og dra, sponset av en eller annen kynisk produsent av noe makkverk som dem bruker lettlurte mer eller mindre skrive- eller fotokyndige mennesker til å forkynne om for et publikum totalt uten gangsyn eller evner til å skille mellom sannhet og fiksjon.

Felles for Rosabloggeren og leseren er den manglende evnen til å skjønne at det finnes en reell verden der ute, den er bare jævlig ubehagelig å våkne opp til etter uker, måneder og år på en rosa drømmesky.

VPN er det stikk motsatte av en rosablogg. Ikke det at alt vi skriver er hentet 110% fra virkeligheten heller, men vi fargelegger ikke hverdagen med rosa skyer, bomull i øra og skylapper foran øynene.

Ønsker du et leserliv utenfor den berømte boksen så er VPN stedet for deg 😉

Sånn må det også være for enkelte Alternative (og da tenker jeg på Alternative Enga, være seg grupperinger eller enkeltpersoner). Jeg er ikke i mot casuals eller supportergrupperinger som har et annet syn enn flertallet, men er det ikke på tide å våkne opp fra den syke drømmen dere lever i? Hva er det som er så utrolig flott med slåsskamper, avtalt eller ikke? Hva er det som er så bra med å finne seg et eget sted på stadion for å synge sanger (i kjeften på andre som prøver å dra i gang), hva er det som er fint og flott med å blusse og fyre av knallskudd når dere vet at det skader klubben og deres medsupportere? Hva er det som er forbanna fint med å skremme familier bort fra fotballkamper?

Det er nesten så man skulle tro at dere har en felles agenda med NFF og den etter hvert så berømte media-avtalen? Om intensjonen er å få flest mulig til å følge kampene til sine lag på TV, nettbrett, PC og radio så er dere på god vei ved å skremme dem bort fra arenaene. Felles oppfordring til rosabloggere og Alternative: Ta til vettet, voks opp og våkne til en virkelig verden! Jeg inviterer de alternative til å ta et felles tak for klubben.

Brett opp erma, kle deg i kongeblått og syng sangene sammen med resten av gjengen på tribunen!

Fotballen ruller mot Tyrkia

I en enkel supportersjel sin hverdag er hver dag med kamper en liten gylden stund. Må si jeg gleder meg til et par treningskamper mot risbønder og fiskere! Uavhengig av motstand tror jeg gutta har godt av å komme seg til bedre klima og gress under beina. Når man attpåtil leser om friske unggutter som Zahid som skal jobbe alt kan kan for å sikre seg fast plass på laget så blir jeg ekte glad. Dette er toner vi liker å høre, og jeg håper at Ghayas drar med seg resten av laget med samme positive holdninger. Slikt skaper vinnerkultur!

Årsmøte i Vålerenga Fotball

Er du medlem, ikke skylder penger og har noe å bidra med så bør du stille!

Les også: Innkalling til årsmøte i Vålerenga Fotball

Hockeypause, mat og OL

Vi går inn i pausa (forårsaka av et sjukt dyrt arrangement i et menneskefiendtlig område av verden) med tabelltopp, riktig nok deler vi toppen med Åilars, men det er bare så lenge det er pause. Denne pausa synes jeg du skal bruke til å lade skikkelig opp til både kommende hockeymatcher, sluttspill og ikke minst fotballkamper. Vi skal nistirre på tv-kassa i samtlige dager dette pågår, alt skal med av hockey og curling (personlig), og vi skal feire gull hver jævla dag! Alt dette kommer til å koste krefter. Trenger du kroppslig påfyll vil jeg anbefale at du følger twitterkontoen til Jan Tore Kjær.

Jan Tore er vel så opptatt av mat som av hockey, og han tar fine bilder av ingredienser og deler gladelig på Twitter. Stort er alltid ingrediensene akkompagnert av et glass eller en helflaske god vin. Jan Tore er dyktig på å få det til å se ut som at enkel mat kan lages veldig vanskelig. Men, for oss som kjenner Jan Tore, så veit vi at han er en vinnerskalle, og jeg tipper at han vinner en god del poeng på matlaging også!

Lyst til å bli lurt?

Oppskrifta på å lure supportere kommer (ikke uventa) fra Lørenskog og duoen Edvardsen / Nordli. Sammen med et statlig oljeselskap og en baker har dem nå funnet superoppskrifta på å vise verden hvor dumme supportere de har. De kan nå nemlig kjøpe en kaffekopp godkjent av dette statlige oljeselskapet (selvfølgelig dyrere med Lørenskog-logo på enn med oljeselskapets logo) og drikke så mye (dyrere) kaffe de vil resten året.

Ikke nok med det, men de har også klart å overtale en baker til å lage et brød som pakkes inn i en Lørenskog Hockey-brødpose som da selges dyrere enn det samme brødet i bakerens pose, som ligger ved siden av i brøddisken.

Det skulle ikke forundre meg spesielt mye om skauens supportere går på denne bløffen, de er jo tross alt Lørenskog-supportere.

Legg igjen en kommentar