Dagboka 10. februar 2014

Mens resten av verden ser mot Sochi, ser dagboka og du i retning Tyrkia. Det ble tap i årets første internasjonale kamp. Damelaget tapte også søndag, med langt mer respektable 1-2 mot Stabæk. Det ble tap mot det som trolig må være et av verdens aller beste japanske andredivisjonslag. Vel, det er tidlig, men uansett … Fortsett å lese «Dagboka 10. februar 2014»

Mens resten av verden ser mot Sochi, ser dagboka og du i retning Tyrkia. Det ble tap i årets første internasjonale kamp. Damelaget tapte også søndag, med langt mer respektable 1-2 mot Stabæk.

Det ble tap mot det som trolig må være et av verdens aller beste japanske andredivisjonslag. Vel, det er tidlig, men uansett når et slikt tap kommer er det neppe noen boost for selvtilliten, eller en bekreftelse på at man gjør alt riktig. Dagboka er på ingen måte noen ekspert på japansk fotball, men verdensklasse er det neppe over andredivisjon der nede, en skulle tro at vi ihvertfall eide luftrommet. DittOslo.no sendte kampen og referatet finner du på vif-fotball.no.

 

Kampen mot japanerne

Japanerne leder 2-0 til pause, det første et greit skudd fra hjørnet av 16, det andre kommer bare minuttet senere. Shonan Bellmare ledet fortjent til pause og gikk også opp i 3-0 før Blårud skåret etter at keeper forlenget et frispark fra Calvo. Det eneste positive dagboka fant i gårsdagens kamp var at det heldigvis er lenge til 28. mars.

 

Damene tapte 2-1 mot Stabæk

Stabæk kommer best i gang og leder 1-0 til pause. Nykommer Nasra Abdullah fra lsk-kvinner utlignet før Stabæk avgjorde 10 minutter før slutt. Rapportene forteller at Vålerenga ikke skapte stort bortsett fra målet, men Stabæk blir neppe noen kasteball i år heller. Vi gir Glenn Rostad godkjent så langt i trenergjerningen og tar med oss at Sotahjørnet rapporterer om høy intensitet og god kvalitet på treningene.

 

Vålerenga i dag

Ringe sjefen og sjekke hvor mange egenmeldingsdager jeg har igjen, trenger noen til fredagskamper og bakrus i fotballsesongen, så jeg kan ikke bruke alle under OL. Livet er tøft for oss som er mer enn alminnelig interessert i idrett.

Det eneste som kan ødelegge dette OL er strebete sjefer og reklamekåte TV2, jeg takker høyere makter for egenmeldingsrett og streamingtjenester.

Legg igjen en kommentar