Dagboka onsdag 28. januar 2014

Onsdag, den dagen som er midt i mellom mandag og fredag, og samtidig midt i mellom tirsdag og torsdag er her. For deg betyr det at dagboka er litt seinere enn ellers. Men, også litt spenstigere. Borgerkrig i VPN Mange tror og ser på VPN som en uniform masse med gamle griser, oppfostra på blodpudding, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. januar 2014»

Onsdag, den dagen som er midt i mellom mandag og fredag, og samtidig midt i mellom tirsdag og torsdag er her. For deg betyr det at dagboka er litt seinere enn ellers. Men, også litt spenstigere.

Borgerkrig i VPN
Mange tror og ser på VPN som en uniform masse med gamle griser, oppfostra på blodpudding, havregrøt og restemiddag. Det stemmer ikke. VPN er et rikt og omfangsrikt kollektiv med alt fra de kjedeligste akademikere, til de feteste gærninger. Noen ganger går ikke dette så bra, slik som forrige onsdag.

En omfattende dagbok der hele griseriet i Stabæk ble hengt opp på bloggeren og dramadronninga Lisa Marie Woods, og deretter satt inn i en sammenheng om at det var Halléns grandiose plan for verdensherredømme, ble sensurert, sletta og ødelagt. Det at Halléns våpendragere har infiltrert en av de sterke røster imot hans mafiametoder er dessverre trist. Men sant. Og det har utløst en borgerkrig.

Så langt har dette medført to henrettelser. Det blir nok mer. VPNs gerilja for kontrahallénisme gir seg aldri. ALDRI!

Vålerenga Hockey-Hockey-Hockey-Hockey vs Metrosenteret All-Stars.

Jaddagitt. Deilig seier mot møkkalaget fra shoppingsenteret. 4-1 ble det, og Brendan Brooks startet showet. Vålerenga viste seg som det laget de skal være, og Lørenskog var ikke akkurat dritbra. I morgen reiser iskrigerne til Fredrikstad og Stjernehallén. Stjernen har utvikla seg fra rundingsbøye til juniorlag, og kan etterhvert by på motstand. Men langt ifra nok til å nedkjempe VIF.

Har du underskudd på supporterfyll og rall, så kjører faktisk Vertshuset, fra Vertshusbussen. Eller motsatt. Alt om den planlagte ekspedisjonen finner du på Klanen.no

Så har det vært litt poengtrekk igjen. Tønsberg og Rosenborg har derimot fått tilbake sine poeng. Det er altså litt artig. Storhamar tar en Kjær, og driver som Vålerenga har gjort i alle år. Straffen er at de mister 15 poeng, og er ute av dansen. Vålerenga på sin side tar også en Kjær, ansetter en ny markedssjef og premien er en KHL-plass? Det er nesten litt gøy. Lørenskog og Edvartsen på sin side er derimot igang med skrikeri igjen.

Vaalerengens

Fotballgruppa i Vaalerengens begynner etterhvert å røre på seg. Trimkamper og løpetrening skal sørge for en bedre sesongåpning enn i fjor. Selv har denne dagbokskribenten mer eller mindre gitt opp, før det har begynt. Det er vanskelig å skaffe den helt store entusiasmen rundt et fotballag som går kronisk i underskudd, samtidig som de selv soler seg i egen fortreffelighet.

Det har vært lite, til ingen, selvkritikk og spore hos de administrativt ansatte. Det er jo tross alt de, sammen med en ubrukelig ledelse, som har tatt Vålerenga fra en entusiastisk klubb med stor tilhørighet i Oslo. Spillerne på sin side har tatt noe selvkritikk, og ihvertfall delvis innrømmet at de er for dårlige. Det burde flere gjøre.

Det skal de derimot ha, at de endelig kutter ut medaljefjaset. Å ljuge seg til penger, fordi man lover gull og grønne skoger, er lite smart.

Det var det for i dag. Vi sees neste onsdag, om ikke skribenten er drept.

Legg igjen en kommentar