Dagboka tirsdag 28. januar 2014

Det er tirsdag bare en gang i uka, men jaggu klarte vi å skrape sammen en dagbok loll Foto: VIF-media I skrivende stund sitter en håndfull mennesker og veit om det blir flere mandagskamper denne sesongen enn andre påske-og pinsedag. I skrivende stund sitter C More og TV2 og fordeler de ni første serierundene mellom … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28. januar 2014»

Det er tirsdag bare en gang i uka, men jaggu klarte vi å skrape sammen en dagbok loll

Foto: VIF-media

I skrivende stund sitter en håndfull mennesker og veit om det blir flere mandagskamper denne sesongen enn andre påske-og pinsedag. I skrivende stund sitter C More og TV2 og fordeler de ni første serierundene mellom seg. Svaret er lovt seinest lørdag. I ventetida gjør vi så godt vi kan og kommenterer hver minste dråpe Vålerenga-nytt vi snubler over, og det er i sannhet ikke mye:

Hvem – hva – hvor ?
Januar er fattig på fotballnytt, de få nyhetene som fins fordeles utover i små porsjoner. Det gjelder ikke bare vpn, men i høyeste grad også vif-fotball:

Først fikk vi landet: Tyrkia.
Så et tidsrom: 6. til 14. februar
Så kom motstanderne: Shonan Belmare fra Japan og ungarske Diósgyőr
Deretter datoene: 9. februar mot Shonan – 13. februar mot Diósgyőr
Og til slutt klokkeslettene: klokka 13 den 9. og klokka 14 den 13., norsk tid.

Men hvor?

Vi sakser fra kommentarfeltet på vif-fotball i går kveld:

Klokka 18: Skulle ønske dere skrev hvor i Tyrkia dere spiller. Mange VIF folk som bor i Alanya-traktene. Er det mulig å få svar her på siden?

Klokka 22: Ble snakket om at det ligger helt på grensen til Syria, og at matchbanen faktisk ligger i Syria. Hva stedet heter vet jeg ikke. Bør opplyses om det ja.

Etter hvert har vi fått et hvor: Vålerenga Fotball reiser til Side i Tyrkia 6 februar. Men det trenger ikke å bety annet enn at treningsleiren ligger i Side mens kampene går et annet sted. DittOslo skriver at Vålerengas eliteserielag skal til Belek

Hvem – hva – hvorfor?
Svar 1: Lillestrøm – Vålerenga
Svar 2: Innebandy i Skedsmohallen sist søndag
Svar 3: Fullstendig ubegripelig.

Romerike blad fanget opp et vorspiel til innebandykampen der Lillestrøm vant 12-5 over Vålerenga. Politiets innsatsleder på stedet, Ivar Myrbø, bekrefter at det er personer fra casualsmiljøet som har møttes i forbindelse med et avtalt oppgjør i Lillestrøm søndag.

Vi merket at vår entusiasme foran neste sesong sank noen hakk. Håper de fakka noen, at de får 500.000 i bot og får fjernet eggstokkene sine. Casuals er en parodi på seg selv. Hvordan skal de ha noen troverdighet på påstanden om at de er opptatt av idretten når de slåss på enhver match mellom LSK og VIF?

Stiller de dersom LSK og VIF sjakk møtes? (fins det)

Apropos sjakk
Magnus Carlsen lover «spennende nyheter» i Dagbladet i går :

– Planlegger noe spennende for sjakkverden. Jeg ser fram til å dele nyheten med dere snart, skriver Carlsen

Gjetningene er mange i kommentarfeltet under Dagblad-artikkelen, og det ene forslaget er villere enn det andre skrives det uten at vi klarer å sperre øynene opp for et eneste ett av dem. Men så sitter vi også med svaret:
Bønda skal vekk en gang for alle

Ellers?
Det tok oss faktisk fem dager før vi reagerte på bursdagsfeiringa til Gudmund Kongshavn. Vi gjør oppmerksom på at videoen som ble lagt ut på vif-fotball.no torsdag inneholder i overkant sterke scener:

Kakefest i Vålerenga-garderoben

Noen må være sjuke inn til beinmargen – feirer bursdag med kake pynta med Brann-og Lillestrøm-spillere!

Vålerenga i dag
Vålerenga – Lørenskog kl 18.30 Jordal Amfi

Legg igjen en kommentar