Dagboka mandag 27. januar 2014

Vi dveler ikke mye med ydmykelsen i Stavanger, men ser fremover mot treningskampen på Kadettangen og som seg hør og bør tar vi en smugtitt på damene. Speller du ikke, drekker du ikke Shampo ga klar beskjed i garderoben etter at vi igjen sov fra start i hockeyen og blei pissa på i toppkampen mot … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. januar 2014»

Vi dveler ikke mye med ydmykelsen i Stavanger, men ser fremover mot treningskampen på Kadettangen og som seg hør og bør tar vi en smugtitt på damene.

Speller du ikke, drekker du ikke

Shampo ga klar beskjed i garderoben etter at vi igjen sov fra start i hockeyen og blei pissa på i toppkampen mot Stavanger. Beskjeden var: «Drikker dere i kveld er dere ferdige i Vålerenga», vi håper gutta får alkoholabstinenser og skjerper seg for igjen å kunne ty til flaska. Tap 4-1 mot Oilers er under pari og i hvert fall ut fra hvordan vi taper, vi har jo knapt skudd på mål i andre periode.

Glenn Rostad

Du skal være ganske pønsj om du veit alt om vår nye trener på damesiden. Vif-fotball.no har en artikkel med en presentasjon i dag. Det eneste dagboka visste var at han førte Østsiden til nedrykk fra andre divisjon i 2013 og det lever dagboka veldig godt med.

Rostads første treningskamp som sjef endte 1-1 mot Røa og det er omtrent der vi må være om vi skal toppe de to foregående sesongene i Toppserien. Dagboka mener det ikke er helt urealistisk å drømme om medalje, men dagboka er jo sjelden helt i vater, det må sies.

Bærum

Nå smeller det, vi snakker kamp allerede på lørdag. Endelig er fotballsesongen i gang, endelig slipper vi den latterlige knivingen mellom de «ekte» Man U og Liverpool-supporterne som det eneste som skjer i fotballens norske verden. Endelig kan vi begynne å diskutere norske offsider og gule kort igjen. Lørdag gutta, lørdag!

Vålerenga i dag

Følge med på ryktebørsen og ellers bare vente til lørda`n!

Legg igjen en kommentar