Dagboka torsdag 19. desember 2013

Forsinket Vålerenga-statistikk, innsyn i e-post mot NFFs vilje, og taperkultur er beholdningen i dag 101 ute for 100-årsstatistikken Gavekortene er klare, men boklanseringa gikk av ukjente årsaker på en ny liten smell, så Vålerenga-leksikonet er ikke klart før til seriestarten i mars. Men det blir desto større grunn for å glede seg. Et utvidet og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. desember 2013»

Forsinket Vålerenga-statistikk, innsyn i e-post mot NFFs vilje, og taperkultur er beholdningen i dag


101 ute for 100-årsstatistikken
Gavekortene er klare, men boklanseringa gikk av ukjente årsaker på en ny liten smell, så Vålerenga-leksikonet er ikke klart før til seriestarten i mars.

Men det blir desto større grunn for å glede seg. Et utvidet og oppdatert leksikon, 300 sider med statistikk fra alle idrettsgrenene i VIF, derav 260 sider som omhandler Vålerenga fotball. Leksikonet utgis i kun 300 eksemplarer og koster kr. 200,-. Leksikonet er et supplement til 100-års boka ”Heia Vål’enga” som kom i september. Det er fremdeles mulig å bestille leksikonet – ca 100 eksemplarer igjen – ta kontakt med forfatter Jarle Teigøy på e-mail ja-teigo@online.no.

Til alle som har bestilt leksikonet og skal gi det til julegave: Presangkort kan hentes i Vålerengasjappa, eller ta kontakt med Teigøy på e-mail.

De frifunnete vant fram
Fotballforbundet og påtalemyndighetene kokte sammen en bedrageritiltale mot fotballedere i Stabæk og Vålerenga. Tiltalen holdt ikke vann og de tiltalte forbereder nå erstatningssak.

Mens saken pågikk utvekslet NFF og aktoratet e-poster. Påtaleansvarlig nektet opprinnelig de tiltalte tilgang på denne e-postkorrespondansen. I en kjennelse avsatt i Asker og Bærum tingrett i går, får de frifunnede partene medhold i at de har krav på å se innholdet i utvekslingen.

Dette leser vi i gårsdagens Dagblad.

– Det er ikke egnet til å skape tillit hverken til politiet eller fotballforbundet at de prøver å hemmeligholde kontakt og korrespondanse. Samtidig må det stilles store spørsmål ved fotballforbundets manglende nøytralitet i denne saken, og forsøkene på «å hjelpe» politiet under hovedforhandlingen – ved å prøve å påvirke aktors oppfatning av vitnebevis og forklaringer, sier advokat John Christian Elden i Advokatfirmaet Elden, til Dagbladet.

Vi gleder oss til fortsettelsen. Ja, det blir spennende å følge med på dette. Dette er kjernen i hele saken: NFFs rolle.

Les også: Får lese e-postene NFF sendte til Askerpolitiet (dagbladet.no)

Vinnerskaller
Vi så ikke grønne laserstråler på tribunene i Beograd i går kveld. Ikke så rart siden vi ikke kaster bort tida vår og ser på damehåndball, for opp gjennom årene har vi fått vår dose kubjeller. Hva er det som rir disse bønda som følger håndballsporten?

Det eneste vålerengarelaterte med dette dagbokavsnittet er at ei av håndballstjernene som slokna i Serbia i går kveld er sammen med ex-vålerengastopper Stefan Strandberg, ja, dere husker kanskje han som forlot Vålerenga fordi han hadde så lyst å vinne noe. Jadda, det eneste han har vinni hittil er en annen taper. Vi ser med spenning fram til fortsettelsen.

Vålerenga i dag
Tre dager nærmere seriestart enn sist mandag

Legg igjen en kommentar