Dagboka onsdag 18. desember 2013

Alternativ dagbok på en liten lørdag.  Lille-Lørdag I dag er det Lille-Lørdag, og det betyr stor ståhei og hurlumhei. Ihvertfall i gamledager. Nå som du har runda førti, og hun som var veldig fin høsten ’97 er blitt mer et møbel er det ikke så mye fest. Det er litt sånn familielivet er og det … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 18. desember 2013»

Alternativ dagbok på en liten lørdag. 

Lille-Lørdag
I dag er det Lille-Lørdag, og det betyr stor ståhei og hurlumhei. Ihvertfall i gamledager. Nå som du har runda førti, og hun som var veldig fin høsten ’97 er blitt mer et møbel er det ikke så mye fest. Det er litt sånn familielivet er og det er din egen skyld. Hadde ikke du satt de to småjævlene på’a, hadde hun heller ikke ofra kroppen sin for å gi deg de unga. Da hadde hun fortsatt vært fin.

Hadde det blitt noe bedre av det? Å nei… Ikke i det hele tatt faktisk. Da hadde hu klagd på noe annet, eller forlatt deg for en feit gris i Thailand. Det er i det hele tatt få oppsider med noe som helst, om du ser negativt på det. Alle som har det sier at det er feiende flott, og at man får stor glede av alle de små øyeblikkene.

Det er bare ljug. De små øyeblikkene er det ene skrittet frem, mens de store er det evinnelige maset, og kjaset rundt omkring. Lille-frøkna skal på dansing og håndball, guttungen skal på fotball. For hver dag med det flotte familielivet, så svinner minnet om den romantiske høsten ’97. Da du lurt’a med deg ut en onsdag, og kjørt ut noen kalorier før dere sov søtt sammen. Dere kom for seint på jobb den dagen, fyllesjuke og nypulte begge to. Som to små kaniner satt dere helt ukonsentrert og tenkte bare på hvor digg det var med den siste runden i dusjen før dere løp til t-banen.

Det var fint da, og magefølelsen dundret av forelskelse, kjærlighet og alt mulig anna kliss du sa ja til, bare for å få pult.

Innrøm det for deg selv, og henne. Det er det som driver deg. Dessuten. Om du føler at du sitter i limet. Tenk deg henne da? Som må holde ut med en feit faen som deg, som skal fly på fotballkamp og hockeykamp, og atpåtil drive med quiz, dart og ikke spare penger til en overslitsom sydentur med de to små drittungene, og hvalen som ligger på sofaen og maser om lav-karbo og refinansiering.

Om noen dager er det julaften. Unga starter dagen med godteri, og hælvete bryter løs for alvor omtrent i to-tia, da dem får grøt. Med sukker. Jævla mye sukker. Sukkerkick fra hælvete, og både juleøl og akevitt frister stort. Da kan du kanskje la samvittigheten bære deg noen timer til. Tenk på kjerringa, som du tok fra flott til grufull, og som du ødela livet til. Nå skal du atpåtil drikke deg drita hele jula, så unga med sukkerkickhælvetet må mase på mamma istedet.

Drit i det.

Det gjelder å spare opp litt godvilje nå i jula, for til våren, sommeren, høsten og litt utpå vintern så skal du pelle deg til hælvete på Ullevaal! Billetten kjøper du i dag, for da er det tusen spenn, enten du har venner og har verva eller ikke. Mellom to og sju, så drar du dit.

God onsdag!

Vålerenga i dag
Kjøp sesongkort til deg selv
og noe dritt til hvalen så hun blir glad…

Legg igjen en kommentar