Dagboka tirsdag 17. desember 2013

Det er en uke til jul og vi innrømmer det: Det er ikke all verden som skjer rundt klubben vår i dag. Men vi gratulerer en 60-åring. I morgen er det forresten superonsdag i Sjappa. Der får du kjøpt sesongkort til 1000 kroner og du kan møte Herman Stengel og Morten Berre. For å lese … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17. desember 2013»

Det er en uke til jul og vi innrømmer det: Det er ikke all verden som skjer rundt klubben vår i dag. Men vi gratulerer en 60-åring.

I morgen er det forresten superonsdag i Sjappa. Der får du kjøpt sesongkort til 1000 kroner og du kan møte Herman Stengel og Morten Berre. For å lese mer, klikk her:

http://www.vif-fotball.no/news/article/1wv5dv4iuli7x1uhj058px49e1/title/superonsdag-i-sjappa

Lærlingkontrakter

Vi ser utviklingen under Nye Vålerenga når det nå er signert avtaler med juniorene Mathias Blårud og Kamran Ali Iqbal. Talentene har gått gradene i klubben og signerte i går lærlingkontrakter. Det er veldig bra! Dagboka gleder seg til å følge utviklingen.

Stavanger

Nå er det til og med stille på hockeyfronten. Det skjer minimalt før lørdag 28. desember når Stavanger Oilers kommer på besøk. I lokalavisen på Vestlandet ser vi at de nå gleder seg til å spille mot oss siden de klarte å vinne over Lørenskog. Wow!

– Dessverre er det en liten julepause nå, helst skulle jeg møtt Vålerenga allerede denne uka, sa Christian Dahl Andersen til Stavanger Aftenblad. Ja, ja. Vi husker hvordan det gikk tidligere i år…

Vålerenga i dag

Vi gratulerer Vidar Frisk Svendsen med 60 års dagen. Født på Vålerenga, døpt og gift i Vålerenga kirke og fortsatt trofast supporter av VIF Fotball og VIF Hockey, i følge jubilantspalta i Aftenposten.

Legg igjen en kommentar