Dagboka mandag 16. desember 2013

Det ble hevdet at Torgeir Børven dro til Nederland for å signere kontrakt i helgen, så langt er ikke dette bekreftet verken av Twente, eller vår egen herlige klubb. Ellers må vi i denne juletiden innom nissene i NFF og ydmykelsen av Stjernen i går. Børven solgt? Trolig kommer beskjeden om at Børven er solgt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. desember 2013»

Det ble hevdet at Torgeir Børven dro til Nederland for å signere kontrakt i helgen, så langt er ikke dette bekreftet verken av Twente, eller vår egen herlige klubb. Ellers må vi i denne juletiden innom nissene i NFF og ydmykelsen av Stjernen i går.

Børven solgt?

Trolig kommer beskjeden om at Børven er solgt til en nettside nær deg i løpet av dagen. At vi signerte Herman Stengel i forrige uke tyder på at det frigis lønnsmidler og at det snart hentes inn kapital gjennom spillersalg tenker i hvert fall dagboka. Dagboka og kassereren i klubben krysser fingrene for en saftig blodpris og ønsker eventuelt Børven lykke til på nye jaktmarker.

Stjernen tatt i stjerna

Etter å ha holdt nullen skremmende lenge raknet det for Stjernen på Jordal i går. Kuleramma stoppet på 9 mål og brakte tankene tilbake til serieåpningen. Shampos gutter rusler rolig videre på veien mot seriegull!

Hvem vil du ha som president i NFF

VPN spurte klubbenes ledere og de som svarte var enige om at de ikke ville ha Yngve Hallén, nå kan du gi din mening. Stabæksupporterne har vært ivrige så langt og Erik Loe leder med 51 %, mer overraskende er det at psykologen og den tidligere toppdommeren Tom Henning Øvrebø ligger på andre plass. Øvrebø driver eget selskap innen blant annet arbeids og organisasjonspsykologi og er da sikkert overkvalifisert til å delta i fotballens maktsirkler.

[poll id=»8″]

Vålerenga i dag

Trykke F5 for å være førstemann som får bekreftet at Børven er solgt så du kan rase mot klubbens politikk i forhold til talenter den alvorlige spisskrisen, eller bare rase!

Legg igjen en kommentar