Undersøkelse: Supporternes favoritt for presidentvervet i NFF

Nå har vi spurt klubbene om hvor fornøyde de er med NFF og sittende president Yngve Hallén. Nå vil vi vite hvem som er din favoritt til presidentvervet.  Fredag la vi frem tall som viser at Yngve Hallén ikke står særlig høyt i kurs hos fotballklubbene, noe som kan tyde på at vi får skifte … Fortsett å lese «Undersøkelse: Supporternes favoritt for presidentvervet i NFF»

Nå har vi spurt klubbene om hvor fornøyde de er med NFF og sittende president Yngve Hallén. Nå vil vi vite hvem som er din favoritt til presidentvervet. 

Fredag la vi frem tall som viser at Yngve Hallén ikke står særlig høyt i kurs hos fotballklubbene, noe som kan tyde på at vi får skifte av president på fotballtinget i mars 2014. Media har spekulert i noen navn, disse har vi samlet her og lagt til et par for egen regning.

Si din mening, hjelp valgkomiteen i sitt arbeid.

[poll id=»8″]

6 kommentarer til «Undersøkelse: Supporternes favoritt for presidentvervet i NFF»

Legg igjen en kommentar