Dagboka torsdag 5. desember 2013

Huskestue i Tønsberg? Simon Larsen-exit? Opprydning i administrasjonen? Nedleggelse av Jordal Fritidsklubb? Dagen før fredag, og din dagbok er her, litt for seint! Ishockey mot laget uten lag, nå også uten trener Våleri-vålera-vålevålenga skal til Tønsberg å kjøre rundt med Tønsberg «Vikings». Sissyes hadde vært et bedre. Tidligere i uka ble trener Anders Myrvold løslatt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. desember 2013»

Huskestue i Tønsberg? Simon Larsen-exit? Opprydning i administrasjonen? Nedleggelse av Jordal Fritidsklubb? Dagen før fredag, og din dagbok er her, litt for seint!

Ishockey mot laget uten lag, nå også uten trener

Våleri-vålera-vålevålenga skal til Tønsberg å kjøre rundt med Tønsberg «Vikings». Sissyes hadde vært et bedre. Tidligere i uka ble trener Anders Myrvold løslatt etter hele fire dager som coach. Til aviser og andre steder forteller han gjerne at dette er på grunn av firmaet sitt. Det er det ikke…

Anders Myrvold skal i fengsel, og da er det vanskelig å trene et hockeylag. Spesielt når lokalavisene har lyst å skrive om det, og ikke minst fortelle  hva han skal sone åtte måneder for. Dagboka velger å la ryktebørsen i Vål’engamiljøet selv ta seg av dette. Spesielt vanskelig er det ikke å finne ut.

Hvem som skal coache Tønsberg i kveld er det ingen som veit. Men, det spiller liten rolle for VIF. Etter to sure tap skal de knuses, enkelt og greit. Noe annet er helt uaktuelt, urealistisk og utenkelig. ‘

Edvartsen blir igjen Norges dårligste

Den kvinnelige linjedommeren Hege Lanes Steinlund legger flagget på  hylla. Dermed er tronen som Norges dårligste igjen åpen for bunndommer og Lørenskog-direktør Svein-Erik «Trynet» Edvartsen. Forøvrig er det lite nytt fra Lørenskog, utenom det vanlige da.

Simon Larsen-exit?

Aftenposten sine sportssider, via noen andre melder at Simon Larsen er usikker på fremtiden i Vålerenga.

– Jeg vet egentlig lite om hva som skjer. Jeg venter egentlig på en prat med Vålerenga. De ville ha den praten i Oslo, men jeg skal gifte meg i Kristiansand i helga og på bryllupsreise til mandag så vi må ta det på telefon, sier kristiansander Simon Larsen til Fædrelandsvennen.

Det er ikke direkte overraskende på noen. Samtidig kan ikke dagboka forstå at han skal være en av de som først kuttes av økonomiske årsaker. Så, da er det nok de sportslige. Det er alltid synd å erkjenne at spillere ikke er gode nok. Men, når du er så dårlig som Simon Larsen tidvis har vært – er det lite annet å ta seg til enn å spille andre steder.

Opprydning i administrasjonen

Vålerenga Ishockey har ryddet opp i administrasjonen. Det ble kastet store mengder søppel, og flyttet på flere møbler.

Vålerenga Fotball har ikke ryddet opp i administrasjonen. Derfor er hundreårsjubileet en total katastrofe.

Vålerenga Håndball har ikke administrasjon, og har derfor ikke rydda.

Vålerenga Innebandy meldte forfall.

Vålerenga Ski rydda i smørebua, og fant ut at verdensherredømme er rett rundt hjørnet.

Vålerenga i dag

Tønsberg Vikings – Vål’enga Hockeyteam på TV2 Sumo 18.30. Kampen vises illegalt en rekke steder.

Legg igjen en kommentar