Dagboka fredag 29. november 2013

Det var en gang en fotballklubb som het Vaalerengens. Snipp-snapp snute så er eventyret ute? Så var det også en hockeyklubb ved samme navn. Gratis for Klanen mot Metrosenteret Jan Tore Kjær slår på stortromma og inviterer alle Klanens medlemmer gratis på hatkampen mot Metrosenteret søndag. Selv om det ble tap borte mot Lillehammer i … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. november 2013»

Det var en gang en fotballklubb som het Vaalerengens. Snipp-snapp snute så er eventyret ute? Så var det også en hockeyklubb ved samme navn.

Gratis for Klanen mot Metrosenteret

Jan Tore Kjær slår på stortromma og inviterer alle Klanens medlemmer gratis på hatkampen mot Metrosenteret søndag. Selv om det ble tap borte mot Lillehammer i går, leder VIF serien med ti deilige poeng. Søndag 17.00 kommer Svein-Erik Edvartsen, nybakt norgesmester i arroganse, og horelaget hans på besøk til løvens hule.

VPN setter opp fire punkter vi håper oppfylles

  • Gratis kamp er en suksess og mange kommer
  • Steffen Thoresen får alvorlig kvestelse etter en ren takling
  • Vålerenga vinner
  • Metrosenteret går konkurs

Gikk ikke konk denne uka heller

Vålerenga gikk ikke, trass i dystre spådommer, konk denne uka heller. Merkelig det der. Nå skal alle steiner snus, og spillere godta lønnskutt. Noe den supre administrasjonen vår kom på å presentere for dem den dagen de gikk ut i ferie. Et alminnelig lønnskutt på 10% for alle ansatte, samt at de best betalte spillerne beveger seg ned på millionen, så bør det gå ganske greit.

Vi regner med at media forsøker å gjøre oss konk også neste uke. Men også neste fredag sitter vi brautende og ler av dem.

Trøim fikser biffen, men setter strenge krav. Det liker vi. Egentlig burde man ha gått for fysisk avstraffelse for de som står ansvarlig. Dagboka oppfordrer derfor alle som møter Pål Breen, Anita Alexandersen eller andre i administrasjonen, til å kile dem, helst til de tisser på seg. Om de ikke er kilne, prøv med prikkedøden. Dersom det heller ikke funker, se surt på dem, og be dem få seg en jobb de kan klare. Stig-Ove Sandnes skal man ikke kile, han skal få en klem. Han er håpet og lyses i enden av tunnelen.

  • VIF-helga
    Fredag er det kviss med alt for vanskelige spørsmål, og alt for billig gledesbrus på Bohemen.
  • Lørdag skjer det stort sett ingenting. Så da får du ta turen på Bohemen om du vil drukne i internasjonal fotball. Om du heller foretrekker å se trav går du på Vertshuset.
  • Søndag skal du på Jordal Amfi, og se Vålerenga pisse på Edvartsen, Thoresen og resten av Metrosenteret. Drikk deg til mot på den lokale puben, nevnt rett over.

Fredagsmusikken

En koslig liten eventyrsang om en Drage fra Honalee… Omtrent like realistisk som norsk medias dekning av overgangssaken.

[youtube=http://www.youtube.com/embed/RC2tlNmz4ao]

Legg igjen en kommentar