Dagboka mandag 25. november 2013

Vålerengas iskrigere leka med Storhamar og leda 3-0 etter 3 minutter på klokka, det og gratulasjoner til Magne Hoseth og Steffen Iversen preger dagboka denne kalde og stille mandagen. Magne Hoseth Tidligere vålerengaspiller Magne Hoseth var sentral da Molde sørget for at Rosenborg heller ikke i år tok noen tittel, gratulasjoner oversendes til Hoseth med … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. november 2013»

Vålerengas iskrigere leka med Storhamar og leda 3-0 etter 3 minutter på klokka, det og gratulasjoner til Magne Hoseth og Steffen Iversen preger dagboka denne kalde og stille mandagen.

Magne Hoseth

Tidligere vålerengaspiller Magne Hoseth var sentral da Molde sørget for at Rosenborg heller ikke i år tok noen tittel, gratulasjoner oversendes til Hoseth med den prestasjonen.

Steffen Iversen

Tidligere vålerengaspiller Steffen Iversen begynner å få nostradamusstempel. Postulatet om at «Rosenborg er ræva» står fortsatt solid, nå snart 10 år etter at storscoreren og filosofen delte disse tankene med verden.  Vi gratulerer naturligvis Steffen og håper han fortsetter å ha rett herfra og inn i evigheten.

Litt skadefryd er vel om trent den eneste gleden vi sitter igjen med etter 2014, så dette må nytes..  Takk igjen Steffen, takk igjen!

Vålerenga – Storhamar 4-2

Odelsgutta hadde knapt fått gomla i seg første bit av bymaten før første puck blei plukka ut av buret bak Tommy Johansen. Pølsa var fortsatt i kjeften da 2-0 kom bare halvminuttet senere og etter tre minutter kom nummer tre og keeperbytte. Smått utrolig med 3-0 etter tre minutter og det lukta storseier på Jordal. At Storhamar satte inn en målvakt som har skjønt at den store hansken ikke brukes bare fordi det er kaldt på henda i hockeyhaller hjalp noe for bønda og mer mål ble det ikke i første periode. Storhamar reduserte to ganger før Vålerengas Erik Follestad Johansen skåret 4-2 ni minutter før slutt.  Vålerenga leder nå GET-ligaen 10 poeng foran Storhamar etter 20 runder.

Vålerenga i dag

Det er nå lange fire måneder til Tippeligaen 2014 starter opp igjen 30. mars 2014, fire måneder med rykter, bekymringer og bittelitt håp.  Dagboka krysser fingrene for edruelige spillere, ledere og gavmilde investorer.

Det blir tøffe måneder da curling, sjakk og hoppsport er veldig mager erstatning for fotball, det blir litt som ei dame du må blåse opp sjæl. Tia går , men det regnes definitivt ikke som kvalitetstid.

Legg igjen en kommentar