Dagboka torsdag 21. november 2013

Litt av hvert i dag – mest litt Hovedterminlista 2014 Ingen store forandringer i forhold til i år: Akseptabel seriestart – siste helga i mars Ingen serie-ferie allerede etter første serierunde som i år Ingen cuprunder i helgene Vi sliter fremdeles med to serierunder midt i uka – i uka etter 17. mai og i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. november 2013»

Litt av hvert i dag – mest litt

Hovedterminlista 2014
Ingen store forandringer i forhold til i år:

  • Akseptabel seriestart – siste helga i mars
  • Ingen serie-ferie allerede etter første serierunde som i år
  • Ingen cuprunder i helgene

Vi sliter fremdeles med to serierunder midt i uka – i uka etter 17. mai og i uka før VM starter. Fotballferie og VM-pause fra fredag 13. juni til helga mellom semifinalene i VM 5.-6. juli

Hovedterminlista finner du på NFFs sider

Beklagelse på NFFsk
Ja, det er nesten så du ikke kan tro det, at NFF er i stand til å si unnskyld, men leser du om videoen som frikjente Anders (nrk.no) skjønner du at du hadde rett.

Få dager før den planlagte rettsaken:

Juridisk fagansvarlig Espen Augberg i Norges Fotballforbund fortalte forrige uke at NFF ikke hadde noen betenkeligheter med å sende hele boten fra FIFA videre til én person.

Mandag, etter at aktor bråsnudde og henla saken:

– Det er en beklagelig situasjon som åpenbart har vært en stor belastning for ham. Jeg er glad for at påtalemyndigheten kom til denne konklusjonen før rettssaken begynte, fordi det ville blitt en ny stor påkjenning for ham, sier nestleder Yngve Haavik i NFFs kommunikasjonsavdeling

Virker det litt hult? Makan til tom beklagelse og ansvarsfraskrivelse er det bare politikere og nisser på Ullevaal som klarer å lire av seg.

NRK ligger ikke langt etter når de skriver:

– Nå slipper altså Johansen unna hele boten.

Her ser øynene våre en klar hentydning fra NRK om at han er skyldig tross alt. Skjerp dere!

Simen Kind Mikalsen Foto: Ull/Kisa hjemmeside
Simen Kind Mikalsen
Foto: Ull/Kisa hjemmeside

Ventetid
Ventetida har så vidt begynt og vi har finni ut at det er for lenge å vente til neste år, så vi deler opp ventinga i småstykker.

Det første vi venter på er at Simen Kind Mikalsen skal bestemme seg. Vi skjønner ikke at det er noe å stusse over, men tjueåringen fra Ullensaker/Kisa har altså problemer med å finne ut hvilken klubb som er best for ham, lillestrøm eller Vålerenga. Begge klubbene har gitt U-21-landslagsspilleren konkrete tilbud.

I følge Romerike Blad i går bestemmer han seg trolig over helga.

Flott, den første ventetida blir passe kort, men hva er det vi venter på?

I følge transfermarkt.co.uk:  Position: Defence – Left-Back. Foot: left. Market value: 50.000 £

Personlig trikserekord: 1496.

Lecjaks forsvinner, det er helt utenkelig at klubben har råd til å beholde ham sier Kjetil Rekdal på vif-fotball.no Mikalsen kan bli  en god erstatter til en fornuftig pris. Men vi trenger å tette flere høl i forsvaret vårt. Baffo reiser tilbake til Sverige, han har sikkert allerede reist, og hva med Solli? Rekdal sier at ingenting avgjøres før den økonmiske stoda er avklart.

Ja, da fikk vi noe annet å vente på, forhåpentligvis trenger vi ikke vente så lenge.

Vålerenga i dag
Stjernehallen. Avreise fra Vertshuset klokka halv fem

Legg igjen en kommentar