Dagboka mandag 18. november 2013

NFF med nytt prestisjenederlag og Morten Gamst Pedersen med et veldig slapt frieri til Vålerenga. NFF forsøk på supporterran er avverget Nei, jeg tenker ikke på prisene på landskamper, dette gjelder den såkalte blussesaken. På landskampen mot Albania ble det blusset både blant de norske og albanske supporterne. Siden NFF var arrangør ble de bøtelagt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 18. november 2013»

NFF med nytt prestisjenederlag og Morten Gamst Pedersen med et veldig slapt frieri til Vålerenga.

NFF forsøk på supporterran er avverget

Nei, jeg tenker ikke på prisene på landskamper, dette gjelder den såkalte blussesaken. På landskampen mot Albania ble det blusset både blant de norske og albanske supporterne. Siden NFF var arrangør ble de bøtelagt av UEFA for både den norske og den albanske blussingen med totalt kr. 50.000,- For NFF er det bare når det kommer til lederlønninger at ingen sjekk er for stor, så når de trodde fredrikstadmannen Anders var skyldig gikk de knallhardt ut og krevde de hele boten dekket i forbindelse med straffesaken mot Anders. Tanken var at er du skyldig i blussing, så må du dekke hele blussegildet på stadion. I går frafalt politiet tiltalen mot Anders og NFF står igjen med skjegget i postkassen og 50.000,- i tap på grunn av slapt vakthold.

 

Morten Gamst Pedersen

Gamsten vil spille for RBK eller Vålerenga nå når han snart ikke kan melke de engelske ligaene for mer penger. RBK vil han spille for fordi alle elsker RBK og fordi de i motsetning til Gamsten selv har vært gode i Europa. Vålerenga vil han spille for fordi pappa Ernst spilte her i gamle dager. Dette må være et av tidenes mest vinglete frierier. For dagboka sin del så vil et slikt ekteskap være ulovlig og gå under reglene for tvangsekteskap. Takke meg til John «the man with the golden purse» Carew, han lar oss i det minste få inntrykk av at vi er førstevalget om ikke annet. Dagboka frykter i begge tilfeller at Vålerenga skal befeste sin posisjon som pensjonsordning for avdankede fotballspillere hvor det eneste de har å tilføre norsk fotball er et enormt ego.

 

Dagboka i dag

Kjære Erna og dere andre blå-blå vis at det er nye koster i regjering og lag gode støtteordninger for avdankede fotballspillere så Vålerenga slipper.

Legg igjen en kommentar