Dagboka fredag 15. november 2013

Etter ei tøff uke er det endelig fredag. Skal du ut å herje? Har du kjøpt sesongkort? Her får du i allefall dagbok, helt gratis.  Sesongkortsalget er i gang Vaalerengens er igang med sesongkortsalget. På VIFsesongkort.no får du alt du trenger, kort oppsummert –  dra i Vål’engasjappa. Prisen er virkelighetsfjerne 2000,-, men med litt egeninnsats … Fortsett å lese «Dagboka fredag 15. november 2013»

Etter ei tøff uke er det endelig fredag. Skal du ut å herje? Har du kjøpt sesongkort? Her får du i allefall dagbok, helt gratis. 

Sesongkortsalget er i gang
Vaalerengens er igang med sesongkortsalget. På VIFsesongkort.no får du alt du trenger, kort oppsummert –  dra i Vål’engasjappa. Prisen er virkelighetsfjerne 2000,-, men med litt egeninnsats får du den ned i tusenlappen.

Vaalerengens skal også evaluere hvorfor de fullstendig feila i å levere i jubileumssesongen.

Hockeysesong for alle penga

Etter landslagspausen, hvor Norge tapte begge kampene mot Danmark, er Vål’enga Hockeyteam i gang igjen. Sparta fikk juling på tirsdag, og Frisk Asker Pussycats fikk deng i går. Samla målforskjell på 7-1, og selvsikkert VIF som reiser til Stavanger i morgen.

Uten å ha brent av for mye krutt, så har man sikra alle seks poengene hjemme på Jordal. Det vanskelige kommer ikke før i morgen. På grunn av landslagsoppholdet har det vært tøft denne uka, med hele tre kamper. Det vanlige er to.

Horhamar, suger alle

Storhamar leverte årsbeste i går, sett med VIF-øyne. De tapte hele 5-1 mot Tønsberg. Det er sånt som gjør dagen bedre. Både Storhamar og Lørenskog dreit seg ut. Det er bra.

EngaTifo smisker

En lang og hyggelig mail fra EngaTifos leder Erling Rostvaag dumpa ned i postkassa i dag. Det var hyggelig.

Det var det. God helg. 

Legg igjen en kommentar