Vålerenga, klubben i vårt hjerte

Klubben i mitt hjerte er Dagbladet og P4 sin årlig avstemningskonkurranse hvor de kårer den klubben med flest tilhengere. Vis at du bryr deg, stem i dag. Og i morgen.Konkurransen er delt opp i følgende klasser: Klasse 1 Fleridrettslag over 500 medlemmer Klasse 2 Fleridrettslag under 500 medlemmer Klasse 3 Spesialidrettslag over 500 medlemmer Klasse … Fortsett å lese «Vålerenga, klubben i vårt hjerte»

Klubben i mitt hjerte er Dagbladet og P4 sin årlig avstemningskonkurranse hvor de kårer den klubben med flest tilhengere. Vis at du bryr deg, stem i dag. Og i morgen.Konkurransen er delt opp i følgende klasser:

Klasse 1
Fleridrettslag over 500 medlemmer

Klasse 2
Fleridrettslag under 500 medlemmer

Klasse 3
Spesialidrettslag over 500 medlemmer

Klasse 4
Spesialidrettslag under 500 medlemmer

Klasse 5
Studentidrettslag

Klasse 6
Bedriftsidrettslag

Klassen for studentidrettslag tar vi en lang marsj og driter i, Vålerenga har ikke noe der. Om det var en egen NAV-klasse derimot ville vi vært sterke. Derimot har vi god representasjon i de andre klassene, også klassen for bedriftsidrettslag, der Vålerenga Vertshus og Bohemen deltar. Må være gøy for dem å delta i en konkurranse de kan hevde seg i.

 

Ellers antar vi reglene er som før, du kan stemme hver eneste dag frem til konkurransens slutt og du kan stemme på flere lag hver dag. Med andre ord kan du daglig stemme på hele Vålerengafamilien.
Vålerenga Fotball

Vålerenga Ishockey

Vålerenga Ishockey Elite

Vålerenga Håndball

Vålerenga Basket

Vålerenga Amerikansk Fotball

Vålerenga Innebandy klubb

Vålerenga Ski

Vålerengafamiliens Vertshus AS B.I.L.

Bohemen B.I.L.

En kommentar til «Vålerenga, klubben i vårt hjerte»

Legg igjen en kommentar