I kveld avsluttes jubileumsesongen

Vi veit du er langt nede etter en sesong som ikke gikk slik du håpa på, allikevel møter du på Ullevaal i kveld. Om ikke annet møter du av rein trass og fordi billetten kun koster 100 spenn. Å spille for å unngå nedrykkskamp var det ikke mange som trodde Vålerenga skulle i februar. Vi … Fortsett å lese «I kveld avsluttes jubileumsesongen»

Vi veit du er langt nede etter en sesong som ikke gikk slik du håpa på, allikevel møter du på Ullevaal i kveld. Om ikke annet møter du av rein trass og fordi billetten kun koster 100 spenn.

Å spille for å unngå nedrykkskamp var det ikke mange som trodde Vålerenga skulle i februar. Vi har hatt noen ørkesløse år hvor vi hele tiden har tenkt det vil bli bedre. I stedet har det blitt verre og enda verre enn det. Kveldens kamp er en slags skjebnekamp, taper Vålerenga blir det å spille ny kamp for å fornye kontrakten i Tippeligaen.

Allikevel er det på tide å komme seg ut av depresjonen. Værmeldinga lover feiende flott vær 18:00, Ulf har tatt veien fra Sandnes med en gjeng som er alt annet enn et tippeligalag og spillerne fikk i går et tupp i ræva under treninga. Ikke minst elsker du Vålerenga selv om forholdet har skranta litt den siste tiden. Du vil vel virkelig ikke si «aner ikke» når barnebarna spør om hvor du var da Vålerenga måtte slå Sandnes Ulf for å være sikra spill i øverste divisjon 2014?

Når klubben i tillegg bare krever deg for 100 spenn for å komme innafor portene på Ullevaal bør du gripe sjansen, hvor lenge har vi ikke mast om at billetter ikke bør koste mer enn 150 kroner? Klubben leverer til en forandring sitt, nå må du og levere ditt.

Ingen forlanger at du synger med humør i kveld, det er ikke engang noen som forlanger at du synger mer enn du pleier og det trenger nødvendigvis ikke være stort. Eneste som forlanges er at du kommer og viser din kjærlighet, for vi veit du bryr deg. Vi veit du elsker dette kokoslaget, og det er jo på mange måter kokosen som gjør at du elsker Vålerenga. På mange måter er Vålerenga som Bounty, uten kokos er det bare en helt vanlig sjokolade. Takk og lov er ikke Vålerenga en helt vanlig fotballklubb, det kan resten ta seg av.

Vi sees på kamp!

Flere bilder fra gårsdagens trening og supportertreff finner du på www.grydis.no

Legg igjen en kommentar