Dagboka torsdag 24. oktober 2013

Grindheim er nominert til heder og ære, det er ikke NFF og Siem. Ellers er det torsdag og hockey uten at vi ser noen grunn til å hetse folk for det. I dag er det Jordal som gjelder. Det er bare å rive seg løs fra malingsspann og stoffduker et par kveldstimer, du har god … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. oktober 2013»

Grindheim er nominert til heder og ære, det er ikke NFF og Siem. Ellers er det torsdag og hockey uten at vi ser noen grunn til å hetse folk for det.

  • I dag er det Jordal som gjelder. Det er bare å rive seg løs fra malingsspann og stoffduker et par kveldstimer, du har god nok tid til å produsere antipampebannere til Haugesundkampen. (Oppskriften finnes på klanen.no – Gjør Yngve grinete )
  • Med seier i kveld er det duket for tabelltopp for Vålerenga og Lillehammer alt etter hvem som vinner såfremt Storhamar taper i Stavanger. Enklere kan det ikke sies om en vil beholde et snev av forvirrende troverdighet. Møt opp. Drit i TV. Kampstart klokka 19 selv om vif-fotball.no mener det er både klokka 18 og 19.
  • Grindheim er nominert til Kniksen-prisen i midtbanekategorien melder vif-fotball.no. Vi tror dessverre ikke at han når helt til topps. Kniksen-prisen har vært utdelt siden 1990 og Vålerenga er temmelig fraværende. Siste Vålerenga-spiller som vant var Moa i kategori angrep i 2010. Men så var det 2004, da! Panzer Årets Kniksen og beste forsvarer. I tillegg stakk Gashi av med midtbane-trofeet. Og dett var dett. Niks mer. Se oversikt på Wikipedia
  • Vi håper de fleste misforstår supporterkoordinatoren vår rett når de leser om at vi må ha hets i idretten.  TV2s journalist gjør det han kan for å misforstå uttalelsene galt. Uinvidde steiler selvfølgelig når de hører at vi må kunne tolerere hets og Davy Wathne får muligheten til å skåre lettvinte poeng:

– For meg er dette en ubegripelig form for patriotisme. At en sjikanerer motstandernes spillere. Selvsagt særlig når det gjelder opprinnelse, etnisitet og hudfarge. Nå har det blitt det ultimate beviset på at du er en sann patriot. Det er et frislepp av dritt og sjikane. Kulturen har endret seg. Det er ikke lenger humor, det er ikke lenger vidd, det er ikke lenger sting.

  • Ellers trodde vi at vi hadde kommet over en svensk bok om NFF, men det var det altså ikke. Men likevel.

Jævla drittsystemI en arbeidsmiljøundersøkelse i NFF kommer generalsekretær Siem og assisterende generalsekretær Arstad dårlig ut i følge TV2 , leser vi på abcnyheter.no.

Når Siem nå får kritikk av sine ansatte forventer vi at en eller annen NFF-delegat (a la Geir Tjervåg som sto for sensuren i Sogndal) står opp og sørger for nødvendige represalier, i det minste en velfortjent bot til de ansatte.Ha en god torsdag!

Legg igjen en kommentar