Dagboka onsdag 16. oktober 2013

Gult er absolutt ikke vår farge og vi lover at det ikke skal bli en vane. Det dukker stadig opp nye grupper på Facebook, en arena vi stort sett driter i siden den ikke respekterer klassisk offside, ikke skiller mellom ekte og kunstig underlag, og som regel, sånn globalt sett, ikke bryr seg mye om … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. oktober 2013»

Gult er absolutt ikke vår farge og vi lover at det ikke skal bli en vane.

Det dukker stadig opp nye grupper på Facebook, en arena vi stort sett driter i siden den ikke respekterer klassisk offside, ikke skiller mellom ekte og kunstig underlag, og som regel, sånn globalt sett, ikke bryr seg mye om Vålerenga. Men av og til, en sjelden gang, er det en eller annen jævel som finner på noe lurt. Ikke nødvendigvis noe Vålerenga-relatert annet enn indirekte, men likevel noe glupt som folk kan samles om. Hva er vel koseligere enn tilhørlighet og protest i tradisjonell la-ham-dø-la-ham-dø stil.

Folkeaksjonen mot Hallén
Folkeaksjonen mot Hallén

Vår stakkars fotballsjef, han du forhåpentligvis snart ser vraltende  i avgangshallén med enveisbillett på Widerøe flight destination Haukåsen (Sogndal Lufthavn for uinvidde), har mer eller mindre ufrivillig, men først og fremst på grunn av sin usedvanlig lekre arroganse, fått sin egen lille gruppe på Facebook, en aldri så liten folkeaksjon som viser at middelmådigheten ikke på noen måter er glemt.

Han er ikke aleine. Med på laget er marionettmesteren, dukketeatersjefen som vi trodde var på parti med oss da han delte gledestårer med Rekdal etter dramaet i Vallhall, men som ti år etter kaldt og kynisk kødda det til for norsk fotballs levende legende, Drillo.

Og det er flere. Det er ikke bare presidenter og generalsekretærer som søker luksus og nyter frynsegoder. Sannsynligvis har de også glemt hva fotball-Norge egentlig er, vi trenger opprop som dette:

Ja til kamper – Nei til pamper

Vålerenga i dag
Andre runde av ti sportsquizer på Bohemen kl 18:18

Legg igjen en kommentar