Dagboka tirsdag 24. september 2013

Da er det bare å gratulere gutta med å ha sikret 2. divisjonskontrakten en gang for alle. 1-0 på over Østsiden i går, og nedrykk er ikke lenger et aktuelt tema. Synd vi ikke kan si det samme om A-laget. «Deilig å sikre plassen i 2. div!! Scoring nr 10 for sesongen, da var det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 24. september 2013»

Da er det bare å gratulere gutta med å ha sikret 2. divisjonskontrakten en gang for alle. 1-0 på over Østsiden i går, og nedrykk er ikke lenger et aktuelt tema. Synd vi ikke kan si det samme om A-laget.

«Deilig å sikre plassen i 2. div!! Scoring nr 10 for sesongen, da var det målet også i boks!! #tosifra #missionaccomplished», twitret Fitim Kastrati i natt. Dermed bør en observant VPN-leser ha skjønt hvem som ble matchvinner. han bommet riktignok på straffesparket, men satte returen i mål.

Kampreferat

Utmerket kampreferat med kommentarer leser du som vanlig på klubbens egne sider.

http://www.vif-fotball.no/news/article/jrbe4mpods4g1a0uqolbxr37s/title/3-poeng-for-valerenga-2

– Det positive fra kampen er at alle kjemper hardt og virkelig står på for poengene. Så synes jeg flere av spillerne nå viser tegn til bedring og virker friskere enn de har gjort på en stund, sa Aleksander Olsen til dittoslo.no etter kampen.

Vålerenga i dag

Sorry, folkens. Dagboka kommer forhåpentligvis sterkere tilbake i morgen. Arbeidet kaller, og det er ikke jobben som fluffer jeg snakker om. Ta deg en bayer på Bohemen eller Vertshuset og se foppall på tv.

Legg igjen en kommentar