Dagboka onsdag 25. september 2013

Vi feirer den internasjonale ataksi-dagen med en ubalansert dagbok tufta på ustøe ting som håndball, landslaget og fotballbøller. Du veit det er lite å skrive om når hovedinnholdet i dagboka er håndball. Men det har altså vært seriestart i andre divisjon for halvannen uke siden. Da tapte opprykkskandidat Vålerenga for en annen opprykksfavoritt, Kolbotn. De … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. september 2013»

Vi feirer den internasjonale ataksi-dagen med en ubalansert dagbok tufta på ustøe ting som håndball, landslaget og fotballbøller.

Du veit det er lite å skrive om når hovedinnholdet i dagboka er håndball. Men det har altså vært seriestart i andre divisjon for halvannen uke siden. Da tapte opprykkskandidat Vålerenga for en annen opprykksfavoritt, Kolbotn. De ikke bare tapte, men ble feid av banen med ni-måls tap foran femti tilskuere i Jordal-hallen.

Vålerenga favoritt til opprykk? Den får du dra lenger ut på landet med, og som sagt så gjort, Vålerenga dro til Ski for å knuse bånnlaget i går kveld. Men, nei da, vi gikk glipp av knusinga. I det som blir kalt en thriller, holdt Ski følge nesten helt inn før Vålerenga lukket døra i siste spilleminutt og vant med to mål. Østlandets blad har mer om kampen. Vålerenga ligger midt på tabellen, bare to poeng fra tabelltopp og nedrykk. Fredag kommer poengløse Skedsmo til Jordal-hallen klokka 20.

Håndballresultater og tabell

Ny landslagssjef
TV2-Sporten skriver i dag om uenighet i NFF om ny landslagssjef. Siem ønsker Solskjær samtidig som skeptiske Semb sier Solbakken. Seriøs sak som ikke bør avgjøres med bokstavrim, sier VPN, og legger til at Solskjær er oppskrytt. Han kom til duk og dekka bord i Molde som ga Kjell Jonevret sparken. Svensken bygde laget; vær så god, Ole Gunnar, det var servert. Denne sesongen viser hva Solskjær egentlig står for når han står på egne bein. Men solskinnsbarnet er folkets favoritt og kjeledegge. I TV2s spørreundersøkelse der det ble foreslått fem kandidater som ny landslagssjef – er Ole Gunnar Solskjær klart mest ønsket, fulgt av Per-Mathias Høgmo og Kjetil Rekdal. Uansett vil NFF komme til å angre etter å ha ansatt en av disse, men de kommer til å angre aller mest om de gjør som de selv og folket vil og Solskjær overtar etter Drillo.

Pøbelveldet
Casuals-bråket har eskalert og kampen mot disse supporterne trappes opp etter hendelsene utafor Ullevaal søndag. Men hvem er de? Hva veit vi? Hvor står grupperingene Isko Boys, Sirkus, Ikaros, Unge Enga, Yngre og Alternative Enga eller hva de kaller seg?

Følg med på VPN, kanskje kommer et slags saklig svar før du aner det

Dyrt å se dårlig fotball
Publikum skremmes ikke bort av fotballpøbler, men først og fremst av altfor dyre billettpriser. Start og Tromsø er blant klubbene som har skjønt noe, de setter prisene drastisk ned for å få publikum med seg i kampen om å overleve i tippeligaen. Lave priser gir mer publikum, men et sted går grensa. Hva må til for å få en publikumsøkning så stor at klubbene ikke taper i forhold til hva de soper inn nå?
Ikke veit vi.

Men følg med på VPN, kanskje kommer en slags saklig analyse før du aner det

Vålerenga i dag
Vi feirer den internasjonale dagen for eller i mot balanseforstyrrelser (ataksi) med tung fotballkveld på Bohemen

Legg igjen en kommentar