Forumet er hacket. Oppdatert!

Klanens og VPNs felles forum har blitt utsatt for hacking. Det er derfor koblet ned i påvente av en mindre ryddejobb. Vår serviceleverandør vil mandag rulle forumet tilbake til sist fungerende back-up. Dette betyr desverre at enkelte innlegg vil forsvinne. Deretter vil de oppgradere programvaren som holder styr på forumet slik at denne blir up-to-date … Fortsett å lese «Forumet er hacket. Oppdatert!»

Klanens og VPNs felles forum har blitt utsatt for hacking. Det er derfor koblet ned i påvente av en mindre ryddejobb.

Vår serviceleverandør vil mandag rulle forumet tilbake til sist fungerende back-up. Dette betyr desverre at enkelte innlegg vil forsvinne. Deretter vil de oppgradere programvaren som holder styr på forumet slik at denne blir up-to-date med alle sikkerhetfikser.

Det er en morrofant fra Indonesia som har pynta på forumet vårt. Han har lagt inn noe reklame for seg selv, lagt inn en forjævlig bakgrunnsmusikk. Omtrent som når en sju-åtteåring holder på etter barneselskap.

99,9% ufarlig for brukerne
Hackingen er gjennomført ved å utnytte et sikkerhetshull som har gitt han tilgang til det som styrer hvordan forumet ser ut. Her har han så gått bøffelgang og herpa løs. Dine brukerdata er med 99,9% sikkerhet IKKE stjålet og kommet i hendende på utenlandske kriminelle internettbander som melder deg opp på pornonews og anna griseri.

Vi beklager at du ikke får diskutert kampene mot Viking og Lillehammer denne helgen. Frem til ny informasjon kommer henstiller vi alle brukere til å IKKE bruke forumet. For sikkerhets skyld. 

Vi forventer å være på plass igjen med forumet iløpet av uken. Først må vi gjennomføre oppgraderingene, deretter må vi ha en lukket periode kun for administratorene slik at vi får endret en del ting.

Når forumet så er oppe igjen vil du bli bedt om å bytte ditt passord. Vi vil av sikkerhetsmessige årsaker «forelde» alle passord slik at de må byttes. 

Legg igjen en kommentar