Dagboka fredag 20. september 2013

Endelig fredag og bare to dager til kamp, men likevel er vi forbanna Folk er forbanna. Ut med pakket. Glem dialog. Send heller noen tanker til Chamberlain og hans ‘fred i vår tid’. Nok er nok. Bøllene må fryses ut. Ingen lett oppgave, men om alle tar del kan det kanskje skje noe. Vi fant … Fortsett å lese «Dagboka fredag 20. september 2013»

Endelig fredag og bare to dager til kamp, men likevel er vi forbanna

Folk er forbanna. Ut med pakket. Glem dialog. Send heller noen tanker til Chamberlain og hans ‘fred i vår tid’. Nok er nok. Bøllene må fryses ut.

Ingen lett oppgave, men om alle tar del kan det kanskje skje noe.
Vi fant denne kommentaren i kommentarfeltet til klubbens artikkel
Vi tar sterk avstand fra vold og trusler:

Vil klubben også oppfordre spillerne til å slutte å gå ned til svingen og takke de samme bråkmakerene for støtten gjennom kampen ?
Syns det sender et utrolig feil signal til mine barn at deres helter applauderer denne gjengen i hjørnet på bendit.

Fremdeles forbanna

Det er lettere sagt enn gjort. Bøllene får drive på så lenge de ikke tas på fersken. De er ikke mange, de er små og feige, men de tar fordømt mye plass. Skal plassen tas tilbake må alle som bryr seg si i fra. Vi vil ha supportergleden, bana vår og pøbbene våre i fred.

Et aldri så lite forslag: Kan vi drite i å hate Bergen by eller å voldta deres horer og knulle deres kyr? Går det an å støtte Vålerenga uten sånne oppfordringer? Eller spellera ha disse tåpelighetene for å gi jernet?

Teknisk feil
Alle kan ikke alltid være der det skjer og dagens dagbokskriver var absolutt ikke tilstede i går. Men såpass våken var han at han ringte borettslaget og påpekte teknisk feil på NRK tekst-TV. Klokka var omtrent halv ni og feilen ble retta opp rimelig fort. Vålerengas 1-3 mot grisepulerne fra Mjøsa ble normalisert til 3-3. Men så klikka TV’n igjen og tekst-TV låste seg på feilmeldinga 3-4.

Noen må skjerpe seg.

Vålerenga i dag
Ikke vente til i morra for å kjøre Bohembuss søndag

En kommentar til «Dagboka fredag 20. september 2013»

Legg igjen en kommentar