Dagboka tirsdag 3. september 2013

Det er NM-kvartfinale for damene kl 18 i Vallhall i kveld. Rekruttene tapte 1-2 i går kveld mot Kjelsås. Dagboka ser nærmere på hvor mange poeng vi plukker i Tippeligaen på de siste 8 kampene. Rekruttlaget Vi sakser fra klubbens sider: Vålerenga 2 besøkte Kjelsås på Grefsen stadion mandag kveld til kamp i Oddsenligaen avdeling … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. september 2013»

Det er NM-kvartfinale for damene kl 18 i Vallhall i kveld. Rekruttene tapte 1-2 i går kveld mot Kjelsås. Dagboka ser nærmere på hvor mange poeng vi plukker i Tippeligaen på de siste 8 kampene.

Rekruttlaget

Vi sakser fra klubbens sider:

Vålerenga 2 besøkte Kjelsås på Grefsen stadion mandag kveld til kamp i Oddsenligaen avdeling 1, og gikk dessverre på sitt sjette strake tap i divisjonen. Rino Falk Larsen sendte Vålerenga i ledelsen i 1. omgang, men to scoringer av Akinbola Akinyemi etter pause sikret 2-1-seier til Kjelsås.

Vil du lese mer om kampen, klikk deg inn her:

http://www.vif-fotball.no/news/article/1mnenpi7ex7t11nljhhe0uht5y/title/nytt-tap-for-valerenga-2

NM-kvartfinale

Damene spiller NM-kvartfinale mot Medkila kl 18 i Vallhall i kveld. Vi sender deg direkte til Klanens sider hvis du vil lese deg opp om kampen:

http://www.klanen.no/blog/2013/09/kvartfinale-nm-damer-valerenga-medkila/

Skandale-saken

Sakens siste vitne var svenske Jørgen Lennartson, hovedtrener i Stabæk i 2011 da Veigar Pall Gunnarson forsvant til Vålerenga. Han tegnet et bilde av islendingen som en primadonna med høy lønn; en mann som tok stor plass i garderoben.

– Veigar likte bedre å spille kamper enn å trene, sa Lennartson.

Det er rimelig mange vitner dommerne må kategorisere som ”lav troverdighet” og det er en knippe fantasifulle teorier som må få full klaff for at denne kvartetten skal dømmes for noe ulovlig etter norsk lov.

Skarsfjord tiltet

Det er alltid moro å registrere at andre lags trenere tilter, ikke minst fordi vi opp gjennom årene har hatt en del trenere selv som har tiltet.

Det tiltet i alle fall fullstendig for Rune Skarsfjord da Martin Pusic ble tatt av Gustav Valsvik i straffefeltet helt på tampen mot Sogndal i rundens eliteseriekamp, skriver BA.no.

Dommer Kristoffer Helgerud unnlot å blåse til alles store overraskelse, og Skarsfjord reagerte med å konfrontere både fjerdedommeren og dommer Helgerud med hele sitt nord-norske kroppspråk. He he.

– Det skal være rødt kort og straffe, i tusen av tusen tilfeller, og det så jeg fra 60 meters hold. Det er ABC i fotball, sa Skarsfjord til BA. Og nå må han stå over neste kamp – mot oss.

6 poeng på 8 kamper

Denne dagboka tror Vålerenga klarer å sanke 6 poeng på de siste 8 kampene. Dette er kampene som skal spilles:

Brann (H), Viking (B), Odd (H), Godset (B), Sogndal (B), Haugesund (H), AaFK (B) og Sandnes Ulf (H). Altså like mange hjemme som borte.

I de «motsatte» kampene klarte vi å vinne borte mot Sandnes Ulf og hjemme mot Aalesund og Sogndal. Vi tror på kun en seier i høst, og det er hjemme mot Sandnes Ulf. I tillegg tror vi det er mulig å sanke tre poeng til sammen i de øvrige hjemmekampene mot Brann, Odd og Haugesund. Ja, innrømmer at vi trenger litt flaks for å få til det. Hva vi får til borte? Nada.

Ja, dagboka er negativ i dag, men se på det positive: Seks poeng holder til å unngå nedrykk, eller?

Vålerenga i dag

Møt opp i Vallhall og se Vålerenga ta seg til semifinale mot Medkila.

Legg igjen en kommentar