Dagboka mandag 2. september 2013

Vi blei pissa på av Molde, men har fortsatt småtrygg avstand til nedrykksstriden. Tabellsituasjonen innebærer at fotballgutta skal spille buljongkamper noen uker til, spenningen er dermed knyttet til damenes kamp om kongepokalen og rettsaken i Asker og Bærum tingrett. Møkk Vi tapte 4-0 mot Molde. Årets lidelser er snart over, nye drømmer og nye muligheter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2. september 2013»

Vi blei pissa på av Molde, men har fortsatt småtrygg avstand til nedrykksstriden. Tabellsituasjonen innebærer at fotballgutta skal spille buljongkamper noen uker til, spenningen er dermed knyttet til damenes kamp om kongepokalen og rettsaken i Asker og Bærum tingrett.

Møkk

Vi tapte 4-0 mot Molde. Årets lidelser er snart over, nye drømmer og nye muligheter fra mars 2014. Takk og lov for det.

Damelaget med seier mot Sandviken

Damelaget klatrer på tabellen og i helgen slo man bunnlaget Sandviken 3-1. Målene kom fra Marte, Kristin og Tina Wulf. Dette gjør at damene er omtrent som herrene, de ligger trygt plassert midt på tabellen og skal ha mye flyt om de skal komme opp i topp 4. Cupfinalen er imidlertid bare to seire unna!

Er det straffbart når RBK bli sure og furter?

Dette er egentlig kjernen i straffesaken og mediesirkuset som utspiller seg i Stengelgate. Les gjerne artiklene vi har knyttet til innholdet i saken, men selve kjernen later til å være at RBK oppfattet at Stabæk inviterte de med på å bedra Nancy. Bakgrunnen var at de ble tilbudt å betale 4 mill for en unggutt (Stengel) som RBK (Hoftun) ikke visste noe om verdien på. Da RBK fikk høre at Vålerenga hadde kjøpt opsjonen, mente RBK at vi hadde takket ja til det RBK på sine faktapremisser trodde var svindel. De var sure fordi de ikke fikk Gunnarson og det hersker vel liten tvil ved at det var furtne RBK-ledere som løp til media og startet denne heksejakten.

VPN håper RBKs rolle kommer klart frem når saken er over og de tiltalte er frifunnet. Det må være nyttig for andre klubber å se hva slags prosesser og spill RBK har i overgangssaker. At RBK diskuterer lønn med en spiller i annen klubb utenfor regelverket, og at svært mye tyder på at det er RBK som løper til TV2 med sin oppfatning av innholdet i samtaler som andre klubber oppfatter som fortrolig. Selv om straffesaken handler om personer utenfor RBK, vil nok RBKs rykte få seg en smekk på ledernivå i norsk fotball om de tiltalte blir frifunnet. Det naturlige spørsmålet for andre klubber vil fort bli «Kan vi stole på RBK eller er det som blir sagt i det lukkede rom i media i morgen?»

Vålerenga i dag

Rekruttlaget møter Kjelsås på Grefsen kunstgress kl 18 i kveld. Ellers er det bare å lade til kvartfinalen for damene i Valhall i morgen.

Legg igjen en kommentar