Dagboka onsdag 28. august 2013

Det blir en kort dagbok i dag. Jobben krever sitt, og mens alle er opptatt av å følge rettssaken, har vi fått med oss at Gudmund mener han er oppskrytt. – Overdrevet rosen – Jeg er utrolig takknemlig for at Kjetil (Rekdal) har gitt meg muligheten til å stå, og jeg føler jeg har tatt … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. august 2013»

Det blir en kort dagbok i dag. Jobben krever sitt, og mens alle er opptatt av å følge rettssaken, har vi fått med oss at Gudmund mener han er oppskrytt.

– Overdrevet rosen

– Jeg er utrolig takknemlig for at Kjetil (Rekdal) har gitt meg muligheten til å stå, og jeg føler jeg har tatt noenlunde vare på sjansen. Men jeg føler at noen har overdrevet rosen. Det er en del å gå på, og jeg har mye å utvikle. Både i feltarbeidet og med beina kan jeg bli bedre. Men det er hyggelig at folk setter pris på meg, sier Gudmund Kongshavn til Nettavisen.

Sånn skal det låte, og han har unektelig rett. Det vil si, han er slettes ikke oppskrytt, men Gudmund kan faktisk bli bedre i flere faser av spillet, det er bare det at i enkelte faser er han helt utrolig bra allerede.

27 poeng

Vålerenga i Tippeligaen har 27 poeng på 21 kamper – sju seire, seks uavgjort og åtte tap. Målscore 30-34. Vålerenga i 2. divisjon har 27 poeng på 18 kamper – ni seire og ni tap. Målscore 34-33.

Hvorfor dette nevnes og hva det betyr? Aner ikke, bortsett fra at i begge divisjonene havner du midt på tabellen i no mans land med en slik poenggevinst, og i 2. divisjon er det helt greit, men i eliteserien er det ikke greit.

Veigar i boksen

Veigar Pall Gunnarsson skal i vitneboksen i dag. Dagboka tror han ikke er i stand til å tilføre rettssaken noe av juridisk verdi, ikke fordi han ikke vil, men fordi han rett og slett ikke kan. Dersom aktoratet hadde hatt snev av fotballfaglig innsikt ville denne farsen av en rettssak ikke funnet sted. Så journalistene får heller finne noen «artige» vinklinger som overhodet ikke er relevant for saken. Gi folket brød og sirkus!

Ellers kan det jo være relevant for oss i Vålerenga å vite at det var en isfront mellom Håvard Lunde og Martin Andresen da de egentlig skulle ha samarbeidet,  men relevant for retten er det ikke.

Vålerenga i dag

Du kan jo k(l)ikke en gang til på Torgeir Børvens scoring mot Lillestrøm, og tenke på at i 2009 scoret Børven 45 ganger for Øystese i 3. divisjon.

Legg igjen en kommentar