Dagboka onsdag 21. august 2013

Med coaching i verdensklasse og full innsats på Lerkendal blir det semifinale på Vålerenga mot alle odds (5,95) I dag er det nøyaktig sju år siden Kjetil Rekdal sa takk for seg i Vålerenga. Det skjedde et par dager etter den miserable flausen av en kvartfinale mot Fredrikstad der Vålerenga tapte 0-3. Bakgrunnen for avgangen … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. august 2013»

Med coaching i verdensklasse og full innsats på Lerkendal blir det semifinale på Vålerenga mot alle odds (5,95)

I dag er det nøyaktig sju år siden Kjetil Rekdal sa takk for seg i Vålerenga. Det skjedde et par dager etter den miserable flausen av en kvartfinale mot Fredrikstad der Vålerenga tapte 0-3. Bakgrunnen for avgangen var ifølge ham selv de dårlige resultatene til klubben både i serie og cup.

Kvartfinale
I dag er det kvartfinale igjen. Og som i 2006 er det årets viktigste kamp, alt annet var kjørt den gangen også, cupfinalen var eneste farbare vei til Europa. La oss slippe å høre Reka si noe tilsvarende som han sa etter kvarten for sju år siden:

Det som ble prestert var en så dårlig prestasjon at jeg ikke kunne leve med den. Jeg fikk rett og slett nådestøtet oppe i hodet mitt. De seks årene jeg har vært i denne klubben, har jeg av og til spurt meg selv hvor lenge skal jeg holde på her. Og jeg bestemte meg underveis i kampen, sa Rekdal til Aftenposten.

Les også: Dagboka 22. august 2006

VPNs kampreferent hadde sjelden sett slappere innsats fra et Vålerenga-lag, treningskamper inkludert, og var helt klar på at Vålerenga ikke ble slått av et bedre lag, men av et lag som hadde lyst å vinne kampen. Og det er som kjent en viktig forutsetning for å gjøre nettopp det.

Les også: VPNs kvartfinalereferat 2006

I morgen møter vi et bedre lag. Om Vålerenga ikke har lyst på semifinale får de glatt ønsket sitt oppfylt. Men har de virkelig lyst kan allting skje. Rema Ballklubb blir lett stressa av innsats og lag som våger å stå høyt. Det virka fint i første omgang lørdag. Kom igjen, Enga! Dette klarer dere!

Tilbake til føttene (Utsnitt av foto i Aftenposten)
Tilbake til føttene
(Utsnitt av foto i Aftenposten)

Mere kvart

Noen kvarta hue til Tom Lund i sommer.
I går ble et nytt sveisa på skrotten takket være funnet av DNA-materiale og genetisk kode i en bortgjemt gipsform innerst i fjøset på Romerike.

Les også: Her får Tom Lund hodet tilbake (aftenposten.no)

Det nye hodet koster 15.000 kroner, men selve transplantasjonen kommer på langt mer.

I dag stiller Sportsrevyen og flere aviser fra østlandet på den lille, kirurigske avdelingen rett nord for Mandal for å inspisere det vellykkete inngrepet.

Først i neste uke er Tom Lund-kopien på plass i Lillestrøm, men først skal hodet patineres eller gratineres så det ser så gammalt ut at statuen blir god som ny (eh?).

Berre på coveret

FIFA14

FIFA 14 kommer omtrent 26. september så nå haster det med å få Berre på coveret. Foreløpig har han selvsagt en soleklar ledelse foran de andre konkurrentene, men legg inn din stemme for sikkerhets skyld. Du stemmer her:

Vålerenga – Morten Berre

 

Herman Stengel
Overgangssaken fortsetter og etter dag to sitter vi igjen med magefølelsen av at aktoratet ikke har en så god sak som media antydet på forhånd. Og er det noe vi i VPN har så er det solide mager.

Gårsdagens poeng:

– Det absurde i denne situajsonen er at på grunn av politietterforskningen så får ikke Stabæk solgt en spiller vi vil selge, og Vålerenga får ikke kjøpt en spiller de er interessert i å kjøpe, sier Olsen (Stabæk).

Vålerenga i dag
Toget har ikke gått for Vålerenga i cupen, men Klansbussen går (har gått?) fra Bohemen klokka 9 og returnerer rett etter kamp. Kun 600 kroner. Hjemkomst klokka 4-5 på morrakvisten, avhengig av om RBK klarer å utsette nederlaget sitt til ekstraomganger eller straffer.

Kampstart klokka 18.30 og direkte flat overføring på NRK2

Legg igjen en kommentar