Dagboka mandag 12. august 2013

Damene spente bein på Lillestrøm og Klanen jubla under brua. Men å steike makrell var vi dårlige på. Sorry. Dagbokister er aldri overalt, men det skulle de ha vært. De skulle kost seg over at damene rana til seg målløse poeng i Lillestrøm og de skulle surra rundt i klansk suksess under Dyvekes bru, men … Fortsett å lese «Dagboka mandag 12. august 2013»

Damene spente bein på Lillestrøm og Klanen jubla under brua. Men å steike makrell var vi dårlige på.

Sorry. Dagbokister er aldri overalt, men det skulle de ha vært. De skulle kost seg over at damene rana til seg målløse poeng i Lillestrøm og de skulle surra rundt i klansk suksess under Dyvekes bru, men det gjorde de ikke. Helgas dagbokmann bomma grovt da han satsa penga på trepoengs makrellfiske på vestkanten.

www.startsiden.no/
Ja, ja. Sånn er det bare. En konfliktsky forsvarsrekke skygga unna når det gjaldt. Vi skylder på Muri som satt på benken mens den nykomponerte bakre firer’n savna en ledertype. Vi skylder selvsagt ikke på Reka som har gjort det han kan for å kvitte seg med folk bare for å få nye kopier inn. Vålerenga tapte ene og alene på grunn av dårlig forsvar. Framover var det til tider flotte kombina-sjoner, men som vanlig med null uttelling bortsett fra trøstemålet på overtid.

Makrellen har kommet for å bli, bestanden øker faretruende i nordlige farvann, men det er altså til havs, ikke på land. Vi hadde ærlig talt ikke venta å se stimen boltre seg i Ullevål Hageby. Vi klarer rett og slett ikke skrive noe fornuftig om fiaskoen på stående fot, og henviser til et eller annet nøkternt kampreferat, for eksempel på vif-fotball.no før vi får summa oss til å publisere eller gi faen i vårt eget VPN-reff i løpet av kvelden eller morgendagen.

Det var morgendagens menn som forsvarte Engas ære i går. Den inter-nasjonale backrekka er ikke det som imponerer mest i Rekas handlekurv.
I hvert fall ikke i går.

Joseph Baffo
Den svenske nykommeren spilte hele kampen og viste at han kan like mye fotball som dem som sliter benk eller som er lånt ut til andre klubber for å unngå det. Klubben skriver at han er 20 år, noe de fleste troverdige kildene er enige om. Wikipedia prøver å forvirre med alternative fødselsdatoer 7. april og 11. juli, men det er altså 7. november 1992 som er riktig.

Lengdeveksten hans i disse snart 21 årene er det derimot en del uenighet om. Klubben tviholder på 183 cm. Nettstedet goal.com (godkjent av Norton) strekker seg til 178 , mens tidligere omtalte Wikipedia  lander på 185 cm som backens personlige rekord i lengde. Nå er det jo alltid noen raringer som mener det ikke er lengden det kommer an på, la oss håpe de har rett og at Joseph vil vokse seg ut fra vålerengastarten mot ..eh.. Start

Rejects
Simon Larsen. Supertalentet fra Vigrestad som Martin knabba foran nesa på Start og RBK, fikk ikke tillit av Rekdal og er derfor lånt ut til Hønefoss. Der debuterte han med ettmålstap mot Haugesund i helga. Han spilte sammen med Aleksander Solli, nok et supertalent Martin henta som Reka forkasta. Solli hadde for øvrig et par herlige typiske sollide Solliskudd som kunne ha sløya sildebønda.

Chuma Anene skåra ett av tre for Stabæk borte mot Strømmen og holder klubben inne i kampen om opprykk.

Ghayas Zahid debuterte med spill den siste halvtimen for Ullensaker-Kisa. Vi regner med at han sikrer klubbens kontrakt i Adecco i utlånsperioden som går ut etter sesongen

Runden
Odd fiksa en svært ufortjent utlikning mot Viking på overtid lørdag så vi holdt liv i drømmen om vålerengelsk bronse (ja, drømmer er ofte merkelige).

At AaFK vant over Sarp og erobret tredjeplassen tar vi ikke spesielt høytidelig, men etter det sørgelige tapet mot Start driter vi i det meste. Vålerengas heroiske kamp om den ærefulle sjette- eller åttendeplassen er det eneste som kan trekke folk til hagebyen denne høsten.

Kampen om Europa er fremdeles en teoretisk mulighet, men vær så snill, spar oss for fjerdeplass og ydmykelse utafor riksgrensa. Det får holde med ydmykelsene fra makrellbønder og misjonærer som lurer seg innafor ring 3 i beste spelletid.

Vålerenga i dag
Vålerenga 2 mot Skarbøvik i Vallhall klokka 18.
Fotball skal nytes der det skjer, men har mamma skrivi gyldig fraværsmelding i meldingsboka di kan du følge kampen her.

Legg igjen en kommentar