Dagboka torsdag 8. august 2013

Det var ikke så mange man håpet som så Vålerenga leke med Liverpool mens litt over 100 personer så Vålerenga slå Medkila. Med det unnagjort ser vi frem mot Børst&Ball og hjemmekampen mot Start. Litt for få så tapet mot Liverpool I konkurranse med Øyafestivalen og konserten til Neil Young var det duket for Vålerengas … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 8. august 2013»

Det var ikke så mange man håpet som så Vålerenga leke med Liverpool mens litt over 100 personer så Vålerenga slå Medkila. Med det unnagjort ser vi frem mot Børst&Ball og hjemmekampen mot Start.

Litt for få så tapet mot Liverpool

I konkurranse med Øyafestivalen og konserten til Neil Young var det duket for Vålerengas andre møte med et europeisk storlag på halvannen uke. På morgenkvisten i går kunne NRK melde at kun 12500 av de tilgjengelige 21000. I en kommentar meldte Pål Breen følgende:

Vi hadde håpet på 17-18 000 tilskuere, men tror sluttallet blir i overkant av 15-16 000. En faktor som spiller inn kan være at det bare er to år siden Liverpool var her sist. Liverpool fansen er kanskje ikke så sugne på å se sitt mannskap som det vi håpet og trodde i forkant, sier han.

Fasiten viser at 16040 betalte for sin billett denne augustkvelden, noe som viser at Breen i det minste hadde kontroll siste dagen før kampen. Dagboka har ikke helt oversikt over hvor mange publikummere som skulle til for at denne kampen endte i 0,-, men ved tidligere kamper har tallet 18000 blitt nevnt. Vi håper det ikke var slik for denne kampen og at Vålerengas underskudd fikk ny stein til byrden.

Om kampen kan det sies at Vålerenga tapte slik en god vert skal og det hele endte 1-4. At Giancarlo González var Vålerengas målscorer overrasker ikke så mye som det gleder. Dagboka er i ferd med å utvikle en forelskelse.

Kongen er død, leve kongen!

Kong Hovi er hugd i stein og hans posisjon i klubben er urokkelig. Når en konge abdiserer er en ny klar til å ta over, men i Vålerenga har arvtakeren latt vente på seg. Ikke for at vi har manglet spillere å falle for, men konge har manglet. Gudmund ser ut til å finne at trona passer ræva si. Dagbokas nabo, som så kampen mot Liverpool på TV, kunne meldte ganske enkelt: «han keeperen er faen meg god». Liverpools manager, Brendan Rodgers, er litt mer utfyllende til Nettavisen:

Vi spilte en bra første omgang, og hadde god bevegelse, men keeperen var helt fantastisk.

Dagboka er ikke i ferd med å utvikle en forelskelse, forelskelsen er hodestups og total..

Vålerengas damer leverer

Medkila var damenes første motstander etter sommerhvilen. Vålerenga kunne glede seg over, og markere, Solveig Gulbrandsens sølvmedalje før kampen selv om dette skitne laget fra Romerike som er sammensatt av det som kan krype og gå av småklubber og samlet seg under paraplyen «LSK-kvinner» forsøker å stjele henne. Vi liker dem ikke. Valerenga-Medkila_3-1_Toppserien_2013-078

At de jakter Gulbrandsen bør ikke smigre noen, heller ikke Solveig. Romerikingene jakter nemlig det som kan krype og gå av landslagsspillerne, noe som gjør dem udelikate. Vil du føle deg unik og spesiell, fortsett i Vålerenga. Dessuten kler du blått!

Kampen endte 3-1 til Vålerenga. Først tok Medkila ledelsen til tross for at de ikke hadde så mye annet å stille opp med enn kjeft på dommeren. Og kjeft på dommeren var det strengt tatt Vålerenga som skulle gitt, så det hele blei såpass teit at Vålerenga ikke nøyde seg med utligning og ledelse. De satte spikeren i kista og vips er vi på 8. plass med 13 poeng og kun 3 poeng opp til 5. plassen.

Jupp, damer er bra greier!

Flere bilder fra kampen er for øvrig her. 

Oslos feteste musikkfestival

Journalister er generelt sett ignorante hipstere. Nå om dagen ser de seg så blinde på Øyafestivalen og Neil Young at de ikke ser skogen for bare trær. Eller Børst&Ball som Klanen arrangerer til helga. Forkledd som et jubileum er dette intet annet en en feiende flott musikkfestival. Vi nevner Frank Znort Quartet, The Carburetors, Valentinerne speller Jokke, Raga Rockers.

Klanen forteller alt.

Går du glipp av dette mister du retten til å kalle det kulturinteressert i 5 generasjoner fremover og må drikke surnet geitemelk det neste århundre. Sånn er regla.

Dessuten får du den feteste oppvarminga du kan tenke deg til Startkampen på søndag. Tenk deg det, du.

Vålerenga i dag

Stikk på Bohemen er Vålerenga vertshus så du får sikra deg billetter til musikkjubileet under Dyvekes Bru. Så ser du på programmet for familiearrangementet på Jordal til lørdag så logistikken er i orden. Du rekker både lek med unga og øl med damene.

Legg igjen en kommentar