Feriedagboka torsdag 11. juli 2013

Que sera sera   Luft i luka Mandag er det fritt fram. Sommervinduet på vidt gap en måned til endes. Skrap skal selges, håp skal kjøpes. Skrapet sjøl søker nye beiter. Tommy Høiland vil heller rykke ned med Ole Gunnar enn med Ulf. Mix har spelt landskamp for USA og er tapt for Norges landslag, … Fortsett å lese «Feriedagboka torsdag 11. juli 2013»

Que sera sera

 

Luft i luka
Mandag er det fritt fram. Sommervinduet på vidt gap en måned til endes. Skrap skal selges, håp skal kjøpes. Skrapet sjøl søker nye beiter. Tommy Høiland vil heller rykke ned med Ole Gunnar enn med Ulf. Mix har spelt landskamp for USA og er tapt for Norges landslag, ingen forteller oss hvilket, det er vel damelandslaget som lider mest for Diskeruds valg. For ordens skyld, Mikserud-saken har ikke noe med haspene i sommervinduet å gjøre, like lite som Mons Ivars undergang og frelser Keikos tilbakekomst til menigheten i Kristiansand, om draktsponsoren til Start får det som han vil.

Vi gir flatt faen (ja, vi har plukka opp det nye kraftuttrykket), ingenting bryr oss mindre enn hvilke kjellerluker småkrypa myldrer inn og ut av så lenge det ikke dreier seg om Vålerenga. Og i Vålerenga er det lite som skjer, og om det skjer er det i dyp hemmelighet.

En ting er spikra, vi har signert en sårt tiltrengt kjempe i forsvaret. Og ryktene går om en serbisk spiss som sveitsiske sionister gjerne vil ha tilbake etter å ha lånt ham bort til Tromsø.

Hva prioriterer Prijovic?

– Jeg har vært i Oslo, møtt treneren og sett på forholdene, sier Prijovic til NRK

– De har vist meg hva de har å by på, og det er veldig interessant for meg. Men foreløpig konsentrerer jeg meg om de oppgavene som venter de neste par-tre ukene i Tromsø, så får vi se, sier serberen, som eies av Sion i Sveits. Klubben har signalisert at de gjerne vil ha spissen tilbake.

Det sørgelige er at spissen fikk se forholdene i Vålerenga: Et treningsfelt under all kritikk og eget stadion kun på tegnebrett og i trenerte planprosesser.

Han har for lengst dratt videre til Djurgården der svenskenes nye helt sikkejt klajej å ovejtale sejbejen foj gammelt vennskaps skyld. Ellers merker vi oss at han ikke konsentrerer seg om oppgaver i Tromsø ut over tre uker, med andre ord spiller han ikke mot Vålerenga i torskekassa 4. august, men kanskje for..?

Men Fellah, da!
Første nyttårsdag er Mohammed Fellah bosmanspiller og kan gå gratis da. Ryktene går om samtaler og mulig permanent overgang til vrakgodset. I følge Drammens Tidende  må drammensklubben jobbe hardt for å finansiere eventuelt kjøp. Her snakker vi høy vrakpant.

Vålerenga i dag
Sola går sin gang

Legg igjen en kommentar