Aaron Samuel til Sarpsborg

Ryktene har svirret litt og nå er det klart, Aaron Samuel fortsetter sin karriere i Sarpsborg. For øvrig droppet VPN dagbok i dag for å myse litt på treninga. Så denne oppdateringa byr på både dette og hint.  Etter 10 kamper og 384 spilleminutter er Samuel klar for nye utfordringer. Andresen signerte i sin tid … Fortsett å lese «Aaron Samuel til Sarpsborg»

Ryktene har svirret litt og nå er det klart, Aaron Samuel fortsetter sin karriere i Sarpsborg. For øvrig droppet VPN dagbok i dag for å myse litt på treninga. Så denne oppdateringa byr på både dette og hint. 

Etter 10 kamper og 384 spilleminutter er Samuel klar for nye utfordringer. Andresen signerte i sin tid nigerianeren for fremtiden, og nå ser det ut som om fremtiden har innhentet unggutten. Etter hva VPN kjenner til har Samuel selv ønsket denne overgangen. Hva som er attraktivt med Sarpsborg, foruten kort vei til Svinesund, er uklart for oss, men vi ønsker ham all mulig hell og lykke videre i karrieren.

Bare drit i å score mot oss i jubileumskampen!

Spillere kommer og spillere går, om 100 år er det nytt jubileum. Les mer om overgangen på klubbens sider.

Bruk feriepenga fornuftig

Noen får ild i lommene når feriepenga er på plass og bankkontoen fungerer nærmest som ei svingdør som pælmer pengene ut igjen før de er registrert disponibelt. Dersom du fremdeles har gryn igjen tilbyr vi denne knakende kjekke handlelista:

Billetter til showkampen mot Barcelona 27. juli. Priser fra kr 395,-
Billetter til showkampen mot Liverpool 7. august. Priser fra kr 422,-
Adgangspass til «Børst&Ball», Klanes jubileumsfest, 9.-11. august. 400 spenn for alle 3 dager.
Om du vil spare dine surt opptjente kroner kan du sette deg inn i klubbens jubileumsprogram der det meste er gratis.

Dagens trening

VPN var en tur på treninga. Kongen Kongshavn er stort sett bare glad selv om vi syntes å observere at han fikk vondt i handa på et tidspunkt, Solli og Braaten har god tone og Rekdal er både klar og tydelig. Lenger strekker ikke vår kompetanse på trening til, noe våre kroppsfasonger viser med klarhet.

Se heller på noen bilder, flere ligger hos Grydis.

 

Legg igjen en kommentar