Dagboka torsdag 4. juli 2013

I løpet av dagen får vi se om det ordner seg i Trondheim. Ellers ser vi på hva som ikke ordna seg for ti år siden og vi håper pilegrimen vår får orden på gnagsåra sine. Kvartfinale eller seriekamp når? NFF, klubbene og rettighetshaverne ser fremdeles på tidspunktet for kvartfinalen RBK-Vålerenga og tippeligakampen RBK-Vålerenga i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. juli 2013»

I løpet av dagen får vi se om det ordner seg i Trondheim. Ellers ser vi på hva som ikke ordna seg for ti år siden og vi håper pilegrimen vår får orden på gnagsåra sine.

Kvartfinale eller seriekamp når?
NFF, klubbene og rettighetshaverne ser fremdeles på tidspunktet for kvartfinalen RBK-Vålerenga og tippeligakampen RBK-Vålerenga i august. Endelige beslutninger kommer i løpet av dagen.

Jørgen Karterud til OHL
Vålerenga Ishockey fortsetter produksjonen av spillere i verdensklasse. VIF-gutten Jørgen Karterud er nå klar for canadiske Ontario Hockey League, verdens kanskje beste hockeyliga. Karterud har spilt i Vålerenga hele sitt hockeyliv, men er nå klar for nye utfordringer. «Karta» har signert en kontrakt på ett år, i en klubb som har fostra blant annet middelmådigheten Wayne Gretzky.

VPN gratulerer både Jørgen og Vålerenga. Samtidig spør vi hvor mange spillere Stavanger Oilers og Lørenskog har produsert for norsk ishockey.

Kjetil Rekdals profileringsrettigheter?
Det brygger opp til rettssak mellom Ålesund Fotball AS og eventbyrået 6. sans om Kjetil Rekdals profileringsrettigheter. Rekdal ønsker ikke å si noe om denne saken siden han ikke er en part, men bare et eventuelt vitne i saken. Dette leser vi i Aftenposten, Sunnmørsposten, Adressa, BT, Aftenbladet, you name it.

Er det noen som kan forklare oss hva dette dreier seg om? Ingen av de nevnte blekkene har klart det ennå.

Hva innebærer egentlig en profileringsrett på Reka?

Utakknemlige vikinger
Vi registrerer svært liten aktivitet hos VikingHordene i forbindelse med kampen mot Vålerenga søndag, men i løpet av dagen skal styret ha møte med noen av spillerne. På Facebook  oppfordres medlemmene til innspill om hva som skal tas opp med spillerne. Vi fant denne pasningen:

Spør hvorfor mange av dem er så arrogante at de går rett i garderoben uten å takke fansen for støtten ved tap. Greit at de kan være skuffet, men spesielt på bortekamper bør de takke oss selv om de taper. Det er ikke gratis å dra på tur.

Hordene kommer ikke i flokk til Oslo, ingen busser ruller. Men til Skien og Sogndal tør de å reise.

Vår Pilegrim på Nett
Han har baska på i Baskerland, men nå er det slutt. Helt på knærne. Pådro seg jumpers knee da han hoppa av den hellige marsjen søndag. Siste etappe var med buss til Madrid der han skyller ned enorme mengder reseptfri Voltaren med reseptfritt øl. Gnagsåra gror. Begrav ditt hjerte ved Wounded Knee.

Hva gikk galt, Tobias?

Vålerengas oppskrytte primadonna, Tobias Grahn, angrer ikke sine uttalelser om at treneren ikke fortjener hans respekt.
Dagboka 4. juli 2003

4. juli for 10 år siden var fjerde dag i konflikten Tobias Gran vs Rekdal. Rekdal mente Tobias feika skade og svensken svarte med at Reka var en løgner som saboterte karrieren hans ved å gå ut i media med påstanden.

Vi lurer fremdeles på hva som gikk galt og hva som egentlig skjedde. Hadde Tobias virkelig «problem med en bristning i vadmuskeln», og hvorfor kom han ikke til Ullevaal for å se kampen (Lyn 1-1) han ble beskyldt for å lure seg fra? Tobias stakk i stedet på ferie, og fikk ikke sagt i fra til Rekdal fordi I kom for seint til stadion. Dermed ‘’måtte Grahn bare stikke, for kjæresten, Tina Lund, skulle rekke et ridestevne i København(!)’’

Vålerenga i dag
Vente og se hva det blir til i Trondheim i midten av august

Legg igjen en kommentar