Kampanalyse fra Puente la Reina

VPN er på korstog eller noe slikt sørover i Europa. Her følger en kort kampanalyse. Dagens vandring varte bare en time da jeg innså at beina mine var like råtne som beina til en del Vålerengaspillere tidligere i sesongen. Og tidligere sesonger… Hodet var derimot klarere enn Lund sitt og jeg fant derfor husly i … Fortsett å lese «Kampanalyse fra Puente la Reina»

VPN er på korstog eller noe slikt sørover i Europa. Her følger en kort kampanalyse.

Dagens vandring varte bare en time da jeg innså at beina mine var like råtne som beina til en del Vålerengaspillere tidligere i sesongen. Og tidligere sesonger… Hodet var derimot klarere enn Lund sitt og jeg fant derfor husly i denne lille baskiske byen.

Jeg foreslo for de lokale at vi skulle knalle av en aldri så liten fiesta i anledning lokalderbyet. De virket først interesserte, men da jeg forklarte de omfanget av klubbene og historien rundt deres feider valgte mennene å kaste sten etter meg og kvinnene gjorde obskøne bevegelser.

Heldigvis er jeg utstyrt med dugelige sosiale antenner og forstod at dette ikke var hyggelig ment. Jeg trakk meg derfor hylende og skrikende tilbake til mitt krypinn. Deretter gikk jeg i messe. Om ikke annet kan det umulig skade.

Messens slutt sammenfalt i tid med en cervesa og kampstart. Snedig tilrettelagt tenkte jeg da jeg la meg til rette med smarttelefon og VG-live. Ikke lenge etterpå tenkte jeg ytterligere, og da tenkte jeg at Twitter er kjappere, bedre og friskere i kampoppdateringer enn VG. Noe som gjorde at jeg visste at Vålerenga var ræva absolutt hele tiden, mens Lillestrøm gjorde alt rett. Lillestrøm ble og feilaktig avblåst for offside oftere en de fikk innkast og absolutt var det feil at de ikke fikk straffe og til sist ble selv målet til Lillestrøm feil, for det var i eget mål uten at dommeren ville la de telle for hjemmelaget.

Med så mange feil må det finnes en rett til sist, og det var Vålerengas seier. Etter hva jeg forstår av mine baskiske venner var det fullt fortjent og klapp på skulderen.

Klemz til dere alle

Legg igjen en kommentar