Dagboka tirsdag 2. juli 2013

Endelig syftesok. Dagboka er i feriemodus, men har verken mista hodet eller fått igjen fornuften av den grunn. Grine-Pelle endelig hjemme Takk til Vålerenga, FC København, agenter og ikke minst til Grindheim sjøl, som alle har gjort en god jobb og lirka det til så Christian Grindheim blir Vålerenga-spiller i hvert fall ut 2016. Reka … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. juli 2013»

Endelig syftesok. Dagboka er i feriemodus, men har verken mista hodet eller fått igjen fornuften av den grunn.

Grine-Pelle endelig hjemme
Takk til Vålerenga, FC København, agenter og ikke minst til Grindheim sjøl, som alle har gjort en god jobb og lirka det til så Christian Grindheim blir Vålerenga-spiller i hvert fall ut 2016. Reka er utrolig blid i begge intervjuene på klubbens sider, – Jeg er kjempefornøyd  og Permanent avtale med Grindheim, der det framgår at Reka også har strukket seg usedvanlig langt for å overtale kapteinen til å bli, og faktisk selv la den avgjørende biten i avtalen på bordet; kabalen gikk opp etter løftet om at når kortene deles ut skal Grindheim få lov til å vinne det første spillet.

Denne våren har vist hvor riktig det var å hente Grindheim fra København, og hvor viktig det er å ha ham med videre. Rekas ord er musikk i våre ører:

– Christian kommer til å være en av de få, eh (?) eller tre, fire erfarne på det laget som skal bygges til å bli nummer én i Norge

Det er ikke rart Rekdal sjøl stussa litt mens han sa dette; er det meninga at de sju-åtte resterende skal være uerfarne?

González nok en gang borte
Giancarlo González skal spille Gold Cup for Costa Rica. I verste fall blir han borte til og med 100-årskampen mot Sarpsborg. Les mer på vif-fotball.no

Hodet som forsvant
Intet nytt om saken. Teorien om at det er en seriemorder som går løs er forkastet, i hvert fall er det ikke tegn til skjerpet vakthold rundt heltestatuene i Bergen eller i Ålesund, verken Kniksen eller John Arne Riise ser ut til å være truet. For ordens skyld, statuen ved Color Line Stadion forestiller en fotballspiller, ikke John Arne, ja , du veit han der som sutra fordi han ikke fikk navnet sitt på statuen. Det var i september i fjor, og ex-trener i AaFK Ivar Morten Normark fikk skylda for at så ikke hadde skjedd. I en litt oppvarma diskusjon sa Normark dette til Aftenposten:

– Ikke har jeg gitt statuen, og ikke har jeg tatt imot den, men jeg var i 2005, og er nå, av den oppfatning at det er prinsipielt feil å kline opp en statue en person, om det så er John Arne Riise, Tom Lund eller Harald Berg.

Hva sier du til sånt, ex-trenerexpert Ivar Hoff? Langvarig internering eller tortur?

Var det Bærum som vant eller VIF 2 som tapte?
Vif-fotball skriver om årets svakeste kamp mot opprykksjagende Bærum, mens Bærum budstikke ikke er fullt så negative, men uansett ble det 3-1 til blæringene som med det resultatet fremdeles ligger ett poeng bak Førde. Asker dreit seg ut mot Nesodden, Håvard Lunde knabba ett poeng fra Bohinen og Asker ligger også ett poeng bak Førde. Det ble mye ett-poengere i jakta på et poeng detta.

Barcelona på sitt beste
Barca har skjønt det og stiller med nesten alle stjernene mot Vålerenga på Ullevaal lørdag 27. juli. A propos det, naboen har en gneldrebikkje som heter Messi. Håper det ikke er kjøtern, men at det er skattesvindleren som stiller. Showkamp er showkamp, man kan aldri vite.

Vår Pilegrim på Nett
Vår mann med gnagsår i Baskerland leverte et intuitivt flott kampreferat i går. Hans kampanalyse fra Puenta la Reina følges garantert opp, men først må han ta igjen gruppa si. Han ligger allerede flere mil bak skjema og forstår ikke bussrutene, på samme måte som vi ikke forstår hva i huleste han har der nede å gjøre nå når fotballen har begynt å rulle igjen her hjemme.

Vålerenga i dag
Feire syftesok?

Legg igjen en kommentar