Ikke akkurat knust, men i alle fall slått

Vålerenga fulgte tradisjonen, og vant over Lillestrøm på Åråsen. Kampen avgjøres like mye på Lillestrøms udugelighet, som Vålerengas dyktighet. Men, tre poeng er tre poeng. Lillestrøm – Vålerenga 0-1 (0-0) Tippeliga 14.runde – Åråsen Beite 30.06.2013 – 9766 tilskuere. VENI – VIDI – VICI Vi turer ut på landet for å røske potetene opp altfor … Fortsett å lese «Ikke akkurat knust, men i alle fall slått»

Vålerenga fulgte tradisjonen, og vant over Lillestrøm på Åråsen. Kampen avgjøres like mye på Lillestrøms udugelighet, som Vålerengas dyktighet. Men, tre poeng er tre poeng.

Lillestrøm – Vålerenga 0-1 (0-0)
Tippeliga 14.runde – Åråsen Beite
30.06.2013 – 9766 tilskuere.

VENI – VIDI – VICI
Vi turer ut på landet for å røske potetene opp altfor tidlig, samtidig som vi tradisjon tro røsker med oss tre enkle poeng. Intet mer, intet mindre. Og ja du har helt rett, VPN kan latin.

Flaut, Lillestrøm, flaut!
Etter at Tom Lund mistet hodet så velger Lillestrøm og printe opp T-skjorter med «Fotball er glede», og en gedigen schtøgg gul smiley. En eller annen sjefsbonde (du ser det på de fete felgene på traktoren at han er sjefen) prata før matchen om hvordan fotball er glede og vi er alle en stor lykkelig familie hvor alle skal elske alle.

Ikke faen om vi er i familie med det flasset der. Hele hippi-seansen med peace and love på Åråsen fremstår bare som et flaut forsøk på å gi Vålerenga fingern – fordi noen kappa av hue på statuen av en lokal kjendisbøffel. Noen hoder burde rulle for slikt, men først burde de kanskje finne igjen hodet de har mistet?

Blått Åråsen
Sjappa knalla til sammen med EngaTifo og solgte t-skjorter til gi-bort pris før matchen, og resulatet ble en estetisk vakker kortside på Åråsen. I den grad noe i Lillestrøm, og enda høyere grad på Åråsen kan være vakkert.

Kampen ble som forventet, det taes ikke altfor mye sjanser fremover. Ingen av lagene ønsker å skape en autostrada for motstanderen å kontre i. Begge lag står derfor igjen med mye folk og kampen åpner seg aldri helt opp.

I 1.omgang er det Lillestrøm som har spillet, Vålerenga er mer opptatt av å rote bakover og gir bort ballen ved flere anledninger der et «kælk» på ballen i lengderetning er det beste valget.

Til tross for at LSK har sjansene, er det ikke urettferdig at det står 0-0 til pause i det Rønsen beskrev som en fantastisk bra fotballmatch, samtidig som det lyste i øya hans. Vi var ikke like jævla begeistret som Rønsen, men kult nok at vi klarer å stå imot et press fra motstanderen uten å slippe inn mål.

Etter pausen mot Molde kunne assistenttrener Andrea Loberto røpe at det hadde gått stille for seg i garderoben og kjøreplan for den omgangen var å smette inn to baller, om pausepraten på Åråsen var hissig eller lun vites ei, men hva enn som ble sagt… Det funka!

Et helt annet lag de siste 45 minuttene, og når kanari møter et enga som spiller fotball da ble det som det måtte bli. 0-1 til slutt og tre oppskriftsmessige poeng.

Det er vel så mye Lillestrøms udugelighet som vinner kampen for oss, som det er vår dyktighet. Vi blir i store perioder presset langt bakover, men vi slipper ikke til altfor mange sjanser, men Lillestrøm burde ha putta på minst en av sjansene. Men det er lov å ha god keeper, Gudmund ligger limt oppi krøsset på ene frisparket til Mjøsas Beckham som HA så fint kalte han en gang i tiden.

Tradisjon
Jul er det bare en gang i året, men påske er det hvert år. Seier mot LSK på Åråsen er det minst en gang i året – med muligheter for flere. Det er en tradisjon på lik linje med bursdag, bare mye bedre og mye lettere. Bursdag krever planlegging for å bli bra, tre poeng mot bøffla bare skjer uten at vi nødvendigvis må gjøre så mye sjæl.

Kampfakta

Mål:
0-1 Johan Andersson (Selvmål) 56.min

Gule kort: Lecjaks (33.min), Gonzales (64.min), Ogude (90.min)

Vålerengas lag (4-4-2): Gudmund Taksdal Kongshavn – Marcel Wawrzykiewicz, André Muri, Giancarlo Gonzales, Jan Lecjaks – Morten Berre (Solli 45.min), Fegor Ogude, Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm – Torgeir Børven, Diego Calvo (Bojan 81.min).

Innbyttere: Lars Hirschfeld, Jan Gunnar Solli, Joachim Thomassen, Mos, Kristofer Hæstad, Bojan Zajic, Ivan Näsberg.

Pillestrøms lag (4-4-2): Arnold Origi Otieno – Erling Knudtzon, Anders Østli, Frode Kippe, Stian Ringstad – Palmi Rafn Palmason, Erik Mjelde, Bjørn Helge Riise, Johan Andersson – Petter Vaagan Moen, Fredrik Gulbrandsen.

Børs:

Kongshavn 8 BB
Marcel 7
Muri 5
Gonzales 5-
Lecjaks 6+
Berre 4
Ogude 5
Grindheim 6+
Fredheim Holm 5
Børven 5
Calvo 6

Innbyttere:
Solli 5
Bojan (for kort tid)

Bildet i denne saken stjal vi fra Klanen. Klansstyret v/ Christian Kjellsen må ta ansvaret for dette, og gjerne halshugge oss etterpå.

En kommentar til «Ikke akkurat knust, men i alle fall slått»

Legg igjen en kommentar