Dagboka mandag 24. juni 2013

Skoleferien er i gang samtidig som fotballen er sparket i gang igjen. Vi gikk fra glede, til skuffelse, til dobbel skuffelse, til glede, til hysterisk glede tilbake til skuffelse igjen. Slik var kampen mot om vi skal ha en følelsesmessig oppsummering av kampen mot møkka til Røkke. Kampen mot Molde En dobbel av Morten Berre … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. juni 2013»

Skoleferien er i gang samtidig som fotballen er sparket i gang igjen. Vi gikk fra glede, til skuffelse, til dobbel skuffelse, til glede, til hysterisk glede tilbake til skuffelse igjen. Slik var kampen mot om vi skal ha en følelsesmessig oppsummering av kampen mot møkka til Røkke.

Kampen mot Molde

En dobbel av Morten Berre på hodet og et mål det lyste vilje av fra Jan Gunnar Solli er det mest positive vi tar med oss fra Ullevaal på lørdag. Det er få ting som er like frustrerende som å få et mål i ræva på overtid som ødelegger en seier. Molde ranet oss for to poeng som de fleste av oss allerede hadde lagt til på tabellen. Kampreferatet er allerede lagt ut på vpn!

Dårlige nyheter

Grindheim teller på knappene om han skal bli i Vålerenga eller reise tilbake til hakkebøf og FC København. Skal vi tro på media er FCK og Vålerenga enige om Grinepelle, mens gutten selv gjerne skulle hatt noen slanter til for å bli. Bli, Grindheim, bli!

Litt bedre nyheter

Teller på knappene gjør også Vålerenga i forhold til Jan Gunnar Solli, der det er mer usikkert om klubben vil ha spilleren enn omvendt. I de siste ukene har visst Solli gjennom oppførsel og form vist at han ønsker å bli. På den annen side vurderer Solli selv om han skal returnere til USA siden han har visum dit. Det er altså litt som skjer på overgangsvinduet for tiden.

Oppvarming til Åråsen

Vi møter Sogndal i cupen allerede på onsdag, så det gir oss en dag mer å restituere på enn Sogndal som herja med Sandnes Ulf i går. Vinneren av cupbataljen på onsdsag møter Rosenborg på Lerkendal i neste runde, mens taperen skal hjem og trampe nedfallsflukt i fjellskrentene på vestlandet.

Blått Åråsen

Per i dag ligger vi bak stasjonsbygdbønda på tabellen og det er det eneste lyspunktet dem har i andre enden av tunellen der oppe. Banker vi møkka av dem, slik vi pleier, så er vi foran dem, slik vi også har for vane å ende opp. Det er altså triste dager der oppe, der det mest spennende er om flommen tar jordet og hvor mange ganger toget passerer sydover i løpet av hver omgang på Åråsen. Så står dem der da og teller tog og drømmer om en billett slik at de kan leve et sivilisert liv i hovedstaden! Det braker løs førstkommende søndag kl. 15.30, vi skal farge Åråsen blått!

Andre divisjon

I kveld spiller rekruttlaget mot Lars Bohinens Asker i Vallhall kl. 19. Kampen streames også med kommentarer på dittoslo.no! Stikk gjerne på kampen om du har mulighet, sitter du flomfast er streamingen fra dittoslo.no et godt alternativ!

Vålerenga i kveld

Toppoppgjør i Oddsenligaen i Vallhall kl. 19.00 Vålerenga 2 mot Asker!
Direkte link til streaming av kampen på dittOslo.no her

Legg igjen en kommentar