Dagboka tirsdag 25. juni 2013

Med halve VPN på feriekoloni og resten på korstog i Nord-Spania, sliter vi, men litt sur agurksalat skal vi nok trylle fram i ukene som kommer Så fort det ble sol og sommer tok fotballen ferie, og så fort fotballen begynte å rulle igjen er det vår tur. VPN-redaksjonen spres for alle vinder noen uker, … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25. juni 2013»

Med halve VPN på feriekoloni og resten på korstog i Nord-Spania, sliter vi, men litt sur agurksalat skal vi nok trylle fram i ukene som kommer

Så fort det ble sol og sommer tok fotballen ferie, og så fort fotballen begynte å rulle igjen er det vår tur. VPN-redaksjonen spres for alle vinder noen uker, og det kan bli problemer med daglige dagbøker og kampreferater. Det trenger ikke bli sånn, det kan nemlig komme til å hagle med dagbøker og kampreferater. Nå er du advart. VPN er lunefulle saker.

I august er det mulig mange av oss har kommet til rette igjen, men det er slett ikke sikkert. Tradisjonen tro sender vi de tyngste redaksjonsmedlemmene ut på straffeekspedisjoner til alle verdenshjørner der det ikke gis garanti for gyldig returbillett. Et år sendte vi to av våre edsvorne menn til Pamplona i håp om at de skulle bli trampa i hjæl av ville okser. Året etter ble vår mann kasta av toget midt i Sibir uten pass, og ikke lenge etter ble en av oss selvfølgelig bura inne i tyrkisk fengsel og nekta hjemreise.

Som om vi ikke er få nok redaksjonsmedlemmer fra før, har en av oss, av alle ting, bestemt seg for å begå langsomt harakiri denne sommeren. Vi veit ikke hva han har på samvittigheten og hvilke private sorger han bærer på, men noe må det være når et såpass stort kjøttstykke med råtne bein gir seg i kast med en 800 kilometer lang pilegrimsvandring i Galicia. Selvmordsforsøket er tenkt å vare et par og tretti dager og vi vil selvfølgelig prøve å dekke begivenheten så godt vi kan. VPNs egen Señor Peregrino lover ikke mer enn å gi lyd fra seg en gang i blant så lenge han er i live, men poengterer at han i prinsippet er offline underveis i sitt ville forsøk på å løsrive seg fra det motoriserte og digitale helvete vår moderne verden har blitt.

VIF2 – Asker 1-3 (0-2)
Surt å tape så mye i en kamp der unggutta våre var fullt på høyde med serieleder Asker. Sur var også Lars Bohinen som hadde sett et dårlig oppgjør mens Vålerengas trener og vi så en bra kamp. Asker tok ledelsen på selvmål som burde vært annullert for offside og økte til to null før pause etter gavepakke og feilplassert Hirschfeld. Sistnevnte ut tidlig i andre omgang med skade i venstre hånd eller arm så det ut som.

Rino Falk Larsen tente håpet med skåring to minutter etter hvilen og tretti år etter at pappa’n hans vant tre distanser og ble verdensmester på Vålerengas hjemmebane, 0.324 poeng bak en svenske. Men med nok en altfor enkel skåring til gjestene gikk det som det gikk, 3-1 til Bohinens voksne karer som hadde store problemer med kjappe og raske unggutter i blått.

Neste kamp for rekruttlaget er neste mandag mot Bærum på Sandvika stadion klokka 18

4. runde NM G19 Telenor Cup
Elverum – Rosenborg
Skeid – Brann
Stabæk – Vålerenga
Strømsgodset – Florø
Vigør – Bryne
Fyllingsdalen – Viking
Molde – Byåsen
Bodø/Glimt – Lillestrøm

Kampene er berammet til lørdag 17. august kl. 15:00. Kampene kan spilles på et tidligere tidspunkt eller senest torsdag 22. august dersom klubbene blir enige om dette, melder NFF som også har satt opp 2. runde for sekstenåringene:

Kvartfinale NM G16 Telenor Cup
Molde FK – Rosenborg BK
Lillestrøm SK – Viking FK
Aalesunds FK – Vålerenga
Strømsgodset – Stabæk Fotball

Kampdato er søndag 25. august, men kampene kan spilles før om det er enighet mellom klubbene om dette.

Fotballnorge i dag
I dag er 56 år siden Stortinget ikke tok hensyn til framtidas tomme tribuner og vedtok å innføre fjernsynet

2 kommentarer til «Dagboka tirsdag 25. juni 2013»

Legg igjen en kommentar