Dagboka onsdag 26. juni 2013

Dagbok i Kiwi-klassen i dag: Kjapp, trygg og billig. Vel, ikke så veldig trygg, men med et par billige poenger. Og kjapp nok til ikke å ødelegge ferien din Vinn eller forsvinn Kjøkkenveien til Europa går via norsk cupfinale og veien til Ullevaal går via Ullevaal i kveld. Vålerenga har trøbla mye med Sogndal de … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. juni 2013»

Dagbok i Kiwi-klassen i dag: Kjapp, trygg og billig. Vel, ikke så veldig trygg, men med et par billige poenger. Og kjapp nok til ikke å ødelegge ferien din

Vinn eller forsvinn
Kjøkkenveien til Europa går via norsk cupfinale og veien til Ullevaal går via Ullevaal i kveld. Vålerenga har trøbla mye med Sogndal de siste årene, men akkurat når det gjelder cup har det gått bra. Sogndølene yppa seg i kvarten i 1997, den gangen Carew debuterte som matchvinner i 3-2 thrilleren på Bislett. I 2000 var det Reka som skåra det siste da målene fossa inn på Fosshaugadn og Vålerenga moste epleskrottene 7-0 i tredje runde. Selv om vi denne gangen mangler Pascal Simpson kan vi ikke regne med at det går like glatt.

Epleknuserne er høye på pæra etter å ha klemt safta ut av Ulf.

Fruktfatet er servert. Forsyn dere, Vålerenga!

På glattisen
Det gikk litt fort i svingene for dagboka i går. Vår siste verdensmester på Bislett, Rolf Falk-Larsen, er selvsagt ikke far, men bestefar til Rino som spiller på rekruttlaget til Vålerenga. Han må for øvrig ikke forveksles med fellesbestefaren i Trøndelag eller på Hedmark. Vi glemte dessuten å nevne at barnebarnet har utviklet trønderblodet til østlandsk og at han har utviklet seg til fotballspiller framfor skøyteløper og med det bekrefter at Darwin har rett, the survival of the fittest.

Vålerenga i dag
Billig moro på Ullevaal klokka 18. Hundre kroner for alle med papirene i orden. Vestbredden, VG nedre og Telenor-tribunen er åpen, resten av Ullevaal er stengt. Det er Vålerenga-buret også.

En kommentar til «Dagboka onsdag 26. juni 2013»

Legg igjen en kommentar