Dagboka fredag 21. juni 2013

Verdiløse menn har i dag fått en sentral plassering sammen med fjas om morgendagens kamp og opptakssendinga Bohemen Live. Vel bekomme.    – Ikke verdt en krone Noen ganger skaller man hodet i veggen og river ut egne tånegler over spilleres egen tro på seg selv. Mens Norges statsminister tjener snaut 1,4 millioner synes enkelte … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. juni 2013»

Verdiløse menn har i dag fått en sentral plassering sammen med fjas om morgendagens kamp og opptakssendinga Bohemen Live. Vel bekomme. 

 

– Ikke verdt en krone

Noen ganger skaller man hodet i veggen og river ut egne tånegler over spilleres egen tro på seg selv. Mens Norges statsminister tjener snaut 1,4 millioner synes enkelte spillere, selv i Vålerenga, at de skal tjene tilsvarene. Helst det dobbelte. Videre mener noen spillere at de er så attraktive for andre klubber at de kan ha Vålerenga som plan B dersom den rette klubben ikke vifter med stor nok lønnslipp.

Sånn er det ikke for Christian Grindheim. Tvert i mot. Rett nok kjenner vi ikke hva han forventer seg i lønningsposen hos Vålerenga, men ovenfor NRK er han klar på at han ikke er verdt en dritt. I hvert fall ikke for FC København:

– Jeg er jo ikke verdt en krone, jeg. De har jo ikke bruk for meg.

Grindheims argumentasjon er at han står langt bak i køen for spill i Danmark om troppen er skadefri og kan videre opplyse om at han har en hjerne som virker:

– Er alle skadefrie i København, skjønner jeg at treneren helst vil bruke andre enn meg. Det har jeg jo lagt merke til. Jeg har vært i dette gamet i ti år. Jeg er ikke helt dum.

Dette gir umiddelbart Dagboka trang til å legge Grindheim på glass og bevare ham for evig og alltid.

 

Verdifull gutt

I motsetning til Grindheim er vår tidligere sussebass Moa verdt en hel del. Nettavisen har i følge seg selv ganske god kontroll over hvilke kontrakter og avtaler Vålerenga har til enhver tid og mener klubben kan få 3,5-4 millioner når Moa selges til Stuttgart.

Måtte klikkhora ha rett!

 

Verdiløs og litt dum

En annen Vålerengaspiller som har pryda mediebildet denne uka er Mohammed Fellah. La det være sagt, Dagboka elsker Fellah så mye at vi strengt tatt skulle ønske han fantes i lommeformat. Allikevel testes kjærligheten vår litt om dagen. Fellahs kontrakt utløper etter denne sesongen og foreløpig ser det ikke ut som om Fellah har særlig interesse av å fortsette å spille i blått. Det ryktes i hvert fall ikke om forhandlinger og det ser ut som om den glade Oslogutten er i ferd med å dra «en Singh» ved å bruke klubben vår som backup dersom han ikke blir signert av Barcelona.

Foreløpig virker ikke interessen for Fellah å være den største, selv om Rekdal sier noen klubber følger litt med hos Bohemen Live.

Samtidig er det blitt kjent at Fellah har mista førerkortet. Det skal ha gått litt raskt i svingene. Til TV2 sier han at han rett og slett ikke husker hvor fort han kjørte.

Husker ikke? Litt dum der altså…

 

Molde på bytur

I morgen er fotballferien offisielt over for Vålerengas del. Da kommer fotballnorges egen analplugg, Ole Gunnar Solskjær, til Ullevål med sine nervevrak. Jøsses, tredjekeeperen dems gjorde en god figur i U21, men Dagboka ser ingen grunn til at han skal være noen målestokk dersom han møter Vålerengas måljegere.

Om sin motstander sier analpluggen til MFK studio følgende:

– Vålerenga er Vålerenga og det er en klubb som det er spesielt og spille for. Du er nødt til å være mannfolk for å tåle det.

Får du med deg dette, Jan Gunnar Solli? Mannfolk…

Dagboka gleder seg til kampen og fatter ikke om folk ikke tar turen til Ullevaal for å se den på ordentlig. Hva skal du ellers svare barnebarna når de spør om hvor du var da Vålerenga vant bunnoppgjøret mot Molde i 2013? At du svima i sofaen?

Det høres helt sjukt ut….

 

Vålerenga i dag

Se Kjetil Rekdal på Boheme live. Så kan du ta en tur til Bohemen og oppleve den live. Sånn er det med lørdagsfri.

 

Dagens gåte

Hvor mange bønder var det da jeg rusla rundt i Oslo by?

 

Legg igjen en kommentar