Dagboka torsdag 20. juni 2013

Vi er glad i røde dansker, forsterking av forsvaret og costaricanske landslagsspillere. Vi er derimot langt mindre glade i RBK og norsk fotballs ledere. Med andre ord: enda en dag i paradis. Velkommen til Nicolai, i dag også Vi har allerede sett det, at Vålerengas midtstopping(!) ikke funker helt. Så fikk vi i går vite … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. juni 2013»

Vi er glad i røde dansker, forsterking av forsvaret og costaricanske landslagsspillere. Vi er derimot langt mindre glade i RBK og norsk fotballs ledere. Med andre ord: enda en dag i paradis.

Velkommen til Nicolai, i dag også
Vi har allerede sett det, at Vålerengas midtstopping(!) ikke funker helt. Så fikk vi i går vite om signeringen av Høgh, og det høres jo lovende ut. Og vi husker jo vår forrige røde danske! Han klinka jo til.

Det vi derimot vil spekulere litt i, er hvem Høgh skal danne par med, dersom han er god nok på trening til å komme inn. Larsen er ung, rask og fortsatt urutinert, González er bedre med ball, men fortsatt litt surrete til tider, mens Muri er minst surrete, mest solid og mest lik Høgh på papiret. Skal vi ha to ganske like midtstoppere da? Som Kjølner og Haraldsen? De var jo tross alt ganske solide som et par defensivt, men vi kan ikke beskylde dem for å ha skapt noe særlig fremover på banen, derimot var de gode til å mannsoppdekke hverandre. Men så var det en annen fotballtid også…

Eller betyr dette at Muris tid er over, og at Høgh skal holde Giancarlo eller Larsen i øra? Eller skal de andre holde han i…?

«- Han er flink til å kommunisere og har spilt i Esbjerg hele karrieren sin og vært en lederfigur siden han var 17 år. Han kan forbedre forsvarsspillet vårt for vi har sluppet inn for mange mål.»

Syns den setningen fra Rekdal sier alt om hva vi håper Nicolai kan bidra med. Velkommen igjen!

Cup er ikke bare cup, men føkk
Dagboka skrev tidligere om at Rekdal og Vålerenga ville ha cupkampen mot Sogndal utsatt. Så fikk vi den utsatt, heldigvis. Så skal vi spille, og vinner vi møter vi RBK, på bartenes hjemmebane.

I forhold til fotballavtalen med CMore m.m. har jo ryktene allerede gått mye på hvor mye makt bartene har i ledelsen av fotballnorge. Får ikke noe mindre vann på mølla av at de får hjemmekamp – igjen!

Giancarlo og Calvo for Costa Rica
Giancarlo González og Diego Calvo var på banen (mer eller mindre) da deres landslag slo Panama i VM-kvalkamp, melder vår kjære klubbs hjemmesider. Costa Rica er på andreplass i gruppa, bak USA, foran Mexico. Hadde jo vært knall å se gutta i VM, siden vi vel ikke akkurat kan regne med et Norge samme sted…

Vålerenga i dag
Det nærmer seg kamp, selv om du kanskje trodde det var ferie. Molde venter på lørdag. Mer om det i morgen.

– Jeg skal ikke kalle spillerne for slappfisker, men jeg tror det er mange som ikke forstår hva som kreves for å være et topplag

Kjetil Rekdal

bohemen live

– Gjør seg klare til bunnoppgjør
Hvem det er snakk om av hvem og hvorfor, får du svaret på i siste sending av Bohemen Live.

Se sendinga på dittOslo.no her


Legg igjen en kommentar